Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2015 augusztus: új élmények, új utak

Mindannyiunknak szüksége van a megújulásra, arra, hogy időnként szélesre tárjunk bizonyos ajtókat, hogy beáramolhasson az életünkbe mindaz, amire szükségünk van. Ha zárva tartjuk ezeket az ajtókat, nem csak az történik velünk, hogy biztonságban tudjuk magunkat, hanem az is, hogy elmegy mellettünk az élet. A Fényháló legújabb számát itt olvashatod: ÚJ ÉLMÉNYEK, ÚJ UTAK. Több szem többet lát, s több tapasztalás közelebb visz új gondolatokhoz, új felismerésekhez.

Gyakran már csak megszokásból is tudunk ragaszkodni olyan elavult nézetekhez, amelyek régen beváltak, és talán észre sem vesszük, hogy itt az ideje továbblépni. Amikor elasajátítjuk a rugalmasság szellemi törvényét, ráébredünk, hogy a felgyorsult idő és felgyorsult élet megköveteli tőlünk az azonnali, ráhangolódás általi reakciókat. Ami korábban működőképes volt az életünkben, nem biztos, hogy ma is az. Ezért érdemes JELEN lenni, s készen állni arra, hogy meg tudjunk újulni, s a nézeteinket is meg tudjuk újítani adott esetben.

Gyakran okoz feszültséget bennünk az, hogy a régi elképzeléseinket akarjuk akár egy új párkapcsolatban, vagy egy új munkahelyen működtetni, s nem vesszük észre, hogy az új emberek, új kapcsolódások abban akarnak segíteni, hogy ezeket a nézeteket alakítsuk át. Minden változás azért érkezik az életünkbe, mert mi magunk hívjuk meg azt, s hogy mit kezdünk vele, az rajtunk áll. Éljünk az élet által felkínált lehetőségekkel, mert ezek mind-mind ajándékot rejtenek a számunkra. A mi életünk lesz könnyebb általuk.

Kammerer Edina Bliss

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.Hírlevél