Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2015 február: Elindulás a változás fényében

Örömmel osztom meg a Fényháló Spirituális Magazin legújabb számát Veletek Ismét gőzerővel, csodálatos lendülettel, inspirált és színes írásokkal várunk az oldalon benneteket! Ide kattintva olvashatod: ELINDULÁS A VÁLTOZÁS FÉNYÉBEN! A változás mindig áthatja az életünket, csak a lélek állandó, minden más változik.

Mi emberek mégis annyira törekszünk a stabilitásra, hogy gyakran nagyon szűk komfort zónákat alakítunk ki magunknak. Mire észbe kapunk, ezek a korlátok merevvé, statikussá, mozdulatlanná teszik az életünket. Lejjebb letölthető pdf-ben a magazin, ha nem sikerül megnyitni a linket.

Érdemes végiggondolni, hogy hogyan tudjuk tágítani a látószögünket és az életterületünket annak érdekében, hogy az áramlás varázslata újra megjelenjen az életünkben. Amikor mozgásban vagyunk, mozgásban vannak a dolgaink, befogadunk új lehetőségeket és elengedünk olyan dolgokat, amelyek már inkább megkötnek, mint a szabadságunkat táplálják. Minden változás, minden utazás egyetlen lépéssel kezdődik. INDULJ EL TE IS MÉG MA! Tegyél valamit, ami más, ami új és ami lendületet ad. Hozd mozgásba az életedet, hogy újra éld a szabadságot. A változás egy áldás.
Kammerer Edina Bliss

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.Hírlevél