Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2015 július: A szerelem megélése az életünkben

Mindannyiunkban van egy belső kép, ahogyan elképzeljük, megjelenítjük azt a boldogságot, pozitív életképet, a szerelmet, amelyet élni szeretnénk. Ha ezt a "majd" szócskával nem helyezzük ki a jövőbe, akkor tulajdonképpen semmi sem tart vissza attól, hogy máris éljük ezt az életet. De ha mégsem, hogyan jutunk el az Édenbe, a Szerelembe? Mi a szerelem? Olvasd el a gondolatainkat erről: A SZERELEM MEGÉLÉSE AZ ÉLETÜNKBEN. (Ha nem tudod megnyitni a linket, lejjebb PDF file-ban is meg tudod nyitni.)

Számomra ez a tapasztalás egy fárasztó belső út volt, ami mindig a saját konokságomba ütközött. Oly annyira ragaszkodtam ahhoz a belső képhez, amit kialakítottam a saját Édenemről, hogy észre sem vettem közben, hogy már régen megérkeztem, csak egy sokkal másabb formát öltött, mint azt vártam volna.

Csak azon az egy képen csüngött a figyelmem, és nem láttam az engem körülvevő csodákat. A szerelem vibrációja egy átalakító utazás, ami segít elindulni és segít, hogy megérkezzünk. Számomra a legfontosabb tanulás ebben az volt, hogy nagyon is fontosak a pozitív jövőképek, hiszen ezek indítanak el a változás útján, de ha megjelenik a kép és köztem egy ragaszkodás, abban a pillanatban megköt és börtönbe zár. "Minden ragaszkodás szenvedés" - és ez tényleg így van.

Abban a pillanatban, amikor el tudtam engedni azt, hogy hogyan képzelem el a tökéletes szerelmet, megnyíltak olyan varázslatos utak, amelyek olyan ajándékokkal és megtapasztalással leptek meg, melyeket egy nálam sokkal magasabb Erő lendített mozgásba és én hozzátettem a részemet a Teremtéshez, megnyíltam a befogadásra.

Ez egy csodálatos utazás és ha bele merünk ugrani a létezésbe biztosító kötelek nélkül, akkor a legnagyobb kaland, amit valaha átélhetünk! A meditáció és a belső munka nagyon sokat tettek hozzá ahhoz, hogy létrejöjjön Bennem és körülöttem az az isteni vibráció, amellyel Egy vagyok és amely átszövi a mindennapjaimat. S van, hogy kizuhanok az Édenből, a Szerelemből mert a mélyre ránt valamilyen emlék, vágy vagy illúzió, de már olyan hatalmas és ordító különbség van bennem a két állapot között, hogy szinte azonnal érzékelem az alászállást. S minél kisebb távokat zuhanok, annál könnyebben emelkedek vissza a rezgésem segítségével az Édenbe.

Kammerer Edina Bliss
A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.Hírlevél