Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2015 június: A férfiak lépései az ösvényen

Férfinak lenni legalább annyira nehéz ma, mint nőnek. Nincsenek minták, csak maszkok és hegek. A gyógyulás tovább tart. Régóta figyelem a férfi vendégeimet, akik akarnak tenni magukért és a kapcsolataikért. Miben rejlik a férfiak ereje? A Fényháló júniusi számában erre keressük a válaszokat, hátha Neked is segít, akár férfi vagy, akár egy férfi mellett ragyogó varázslat. Ide kattintva olvashatod: FÉRFIAK LÉPÉSEI AZ ÖSVÉNYEN. (Lejjebb PDF-ben is le tudod tölteni, ha nem tudod megnyitni a linket.

Nehéz ma őszinte férfinak, apának lenni. Hiányzik hozzá a közösség. Magányosan nem könnyű felszámolni az önszeretet hazugságait. A közösség azért kell, hogy olyanok szemében mérhesd meg magadat, akikben annyira bízol, mint önmagadban. A közösség tükrében azt láthatod, hogy nem az vagy, akinek gondolod magad, hanem az, akinek ők tartanak. Egy ilyen közösség egy műhely. A közösség által megélt igazság a te igazságod egy darabja is. Így tudod megélni majd az intimebb közösséget, a család misztériumát, ha mélyen megéled, hogyan tanít egy ilyen műhely. 

A lelki fejlődés az út. Ebben a fejlődésben egy érzelmi biztonság születik meg, amely támogatja a női erények kifejlesztését és ezáltal a férfiak elmozdulhatnak az általános sztereotípiákból. Kialakul a párbeszéd, a hallgatás, az empátia és a bizalom. Ebben a gyógyulásban a férfiak erős kapcsolódási képességet tudnak kifejleszteni, s a személyiségük dinamikája megszelídül. Ez érzékenység és gyakorlati tudás. Tudás önmagadról, a saját férfi létedről. Nem egy leuraló, maszkulin energia többé, hanem egy új minőség, amely az érzelmeken és a lelkeden keresztül nyilvánul meg. Ez a tér a sebeken túl, az érzelmi elzárkózás mögött lévő varázslatos fény.

A szabadság benned van. Nem kell, hogy rabja legyél annak, amit mások gondolnak, vagy elvárnak tőled. Nem kell semmit tenned, csak felismerni, hogy te magad is teremtő vagy. A nők nyitottabbak arra, hogy új irányba menjenek, talán itt az ideje, hogy kölcsönösen tanuljunk egymástól. Talán itt az ideje, hogy olyan utat keress férfiként, ahol még nem jártál és talán még más sem járt. Szabadítsd fel az elmédet, s engedj el mindent, amivel eddig a férfit azonosítottad. Találd meg önmagadban azokat a válaszokat, ami igazán TE vagy, amitől te igazán FÉRFI vagy. Önmagad szemében. Keresd ezt a találkozást és engedd, hogy megérkezz.

Kammerer Edina Bliss
A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.Hírlevél