Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2015 március: A nő és a valóság

Megjelent a Fényháló Spirituális Magazin márciusi száma. Ide kattints: A NŐ ÉS A VALÓSÁG témában Fogadd szeretettel írásainkat, amelyek lélektől lélekig kapcsolódnak. Lelkes kis közösségünk a szívünk mélyéről hozza elő a varázslatot, amely az ébredés ösvényén vezet mindannyiunkat. Áldás ezekért az inspirált és ihletett pillanatokért. Lejjebb pdf-ben is letölthető a magazin, ha a cikket nem sikerül megnyitni.

"Sok nő hangja szól hozzánk a lapokon keresztül, remélem a tiéd is köztük lesz. Amikor megnyitod magad a Szakrális Nő előtt, aki valójában vagy, egyfajta látomásszerű meglátásban részesülsz önmagadról, azonkívül a reményt, a segítséget és a bátorítást is megkapod, amire szükséged van az előrehaladáshoz." Queen Afua

Ezek az írások akkor válnak igazán sikeressé, ha bátorítani tudnak abban, hogy magadon - és magadon kívül más nőknek, akik körülvesznek - , segíts az egészség és a teljesség elérésében. Ezek az írások emélkeztetnek arra, hogy Te is rendelkezel azzal a veleszületett erővel, hogy átalakulhatsz és megváltozhatsz személyesen, kollektív módon és globálisan.

Hozd elő magadból a női erődet és képességeidet, és meglátod, a varázslat benned is élővé válik: önmagad isteni képét meg tudod formálni. Most jött el a Te időd, az idő, hogy megvalóssítsd önmagad, s szakrális nőként felszabadítsd a hatalmadat. A szakrális nő valójában egy ösvény, ami a belső szabadsághoz vezet, egy térkép a benned élő Istennőhöz. A nő ébredése a végső válasz a bolygó gyógyulására.
Kammerer Edina Bliss

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.Hírlevél