Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2015 november: Teremtéseink tiszta ígérete

Sokszor foglalkoztat bennünket a kérdés, hogyan tudunk kapcsolódni a teretmő erőnkkel, hogyan tudjuk megélni azt a hatalmas erőt, ami bennünk van. Amikor a teremtő erőnkre fókuszálunk, sokszor elkerülhetetlenné válik az, hogy átvilágítsuk a szándékainkat, hogy tisztán lássuk, melyek azok a vágyak, amelyeknek van létjogosultságuk, és melyek azok, amelyeknek nincs.

Sokszor hisszük, hogy szívből teremtünk, sokszor hisszük, hogy megérdemeljük, ám amikor látszólag nem történik semmi, arra hív az élet, hogy vizsgáljuk felül a korábbi gondolatainkat, s érezzünk rá a törénések mögött meghúzódó finom energiákra. Olvasd el az aktuális magazinban, hogy hogyan gondolkodunk erről a témáról, ide kattintva letöltheted a magazint: TEREMTÉSEINK TISZTA ÍGÉRETE. Ha nem tudod megnyitni a linket, akkor lejjebb görgetve PDF-ben is megtaláod a magazint.

Bárhogyan is, a november mindig aktuális ahhoz, hogy letisztítsuk a szándékainkat, hogy kicsit befelé figyeljünk, mindig hív magunkba, s egy kicsit magunkra is zárja a világunkat. Ha megérjük, hogy ez egy természetes folyamat és meg tudjuk szeretni ezt a befelé figyelő állapotot, akkor sokkal könnyebb lesz megélni ezeket a mélységeket. Ebben az időszakban sokat tanulhatunk magunkról és a teremtésről is, ha meghalljuk a belső hangunkat.

Kammerer Edina Bliss
A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.Hírlevél