Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2015 október: Őszi nagytakarítás

Mi maradjon, mi menjen?

Ahogyan a fák ősszel hullajtani kezdik a leveleiket, úgy mi is körbe nézhetünk, van-e olyan az életünkben, amit elengednénk, amit nem vinnénk magunkkal a tél csendjébe. Egyre kevesebb lesz a napfény az életünkben, egyre inkább a belső fényünkre kell támaszkodnunk az őszi és a téli hónapokban, így fontos tudnunk, hogy mi az, ami elnehezít, hiszen egy belső energiaforrásból fogunk leginkább táplálkozni. Hogyan látjuk ezeket a témákat? Olvad el itt, hogy milyen gondolataink vannak ezzel a témával kapcsolatban: ŐSZI NAGYTAKARÍTÁS, MI MARADJON, MI MENJEN? Ha nem tudod megnyitni a linket, akkor lejjebb görgetve PDF-ben is megtalálod a magazint.

Minden, amit magunktól adunk oda a változásnak, lehet egy örömteli folyamat, ha mi végezzük el a szortírozást, nem fogja az élet "kikényszeríteni" belőlünk. Gondoljunk csak bele, általában ősszel van a lomtalanítás is. Mindaz, amit összegyűjtöttünk, de már nem működik, már nem lehet megjavítani, már nem tudjuk használni, csak foglalja a teret, porosodik és bent ragad az energia. Ilyenkor kitesszük a ház elé a lomjainkat, s jön egy autó, aki elszállítja.

Így van ez bennünk is. Vannak olyan dolgok bennünk és körülöttünk, amelyek már nem működőképesek, ám mégis ragaszkodunk hozzájuk. Egy-egy hitrendszer, egy gondolati minta, amelyek valaha talán segítettek, mára azonban már korlátoznak bennünket. Tegyünk rendet kívül-belül és meg tudjuk őrizni a középpontunkat akkor is, ha kevesebb a fizikai fény.

Kammerer Edina Bliss
A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.Hírlevél