Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2015 szeptember: Határaink meghaladása és megtartása

A határok kijelölése mindig aktuális és egyben érdekes kérdés is. Vékony a határvonal a védelem és a korlátok között. A kérdés mindig az, hogy vajon használok-e még valamit mankónak, amikor már tudok rendesen járni? Minden elmélet, elgondolt gondolat segítség vagy pedig egy akadályozó hitrendszer? Ki tudja a választ? Ebben a hónapban a határokat feszegetjük :) A Fényháló legújabb számát itt olvashatod: HATÁRAINK MEGHALADÁSA ÉS MEGTARTÁSA - hátha lesz olyan gondolat, ami Téged is változásra, változtatásra késztet. Ha nem tudod megnyitni a linket, lejjebb gördítve PDF-ben is le tudod tölteni a magazint.

A határok, a komfort zóna egyik legjobb barátja, akivel kéz a kézben jár, a megszokás. Időről időre érdemes az életünket újrafogalmazni és megvizsgálni a lehető legtöbb területet, hogy vajon mindegyik táplál-e még bennünket. Amikor megszokásból teszünk valamit, abban sokszor már nincsen öröm, nincsen szenvedély, gyakran egy üres, monoton cselekvés. A mi felelősségünk az, hogy mivel töltjük meg az életünket, hogyha majd visszatekintünk azt lássuk, egy csodás életet éltünk.

Sokszor történik az is, hogy vannak olyan dolgok az életünkben, amelyek jól működnek, mégis arra hív az élet, hogy ezeket is vizsgáljuk felül, s ha szükséges, haladjuk meg. Nemcsak olyan határaink vannak, amelyek akadályoznak, vagy távoltartanak, olyanok is, amelyeket már régen magunk mögött hagytunk, csak elméből még ragaszkodunk hozzá.

Kammerer Edina Bliss
A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.Hírlevél