Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2016 február: álruhás áldás

Hiszem, hogy minden, amivel találkozunk az életünkben, valamilyen módon hatással van ránk. Minden, ami történik velünk, az mozgásba hoz bennünket valahogyan. Az életünk eseményei, éljük meg azokat jól vagy rosszul, valahogy reakcióra késztetnek. A szívünk eltelhet szeretettel egy helyzet kapcsán, de ellenállásba, tagadásba is kerülhetünk, gerjeszthet bennünk dühöt vagy haragot, vagy akár hangos kacagásra késztethet. Bárhogyan is, de reagálunk a minket ért hatásokra.

A szellemi fejlődésben sok csoda van, s ezek közül éppen az egyik, hogy merjünk a dolgok, helyzetek mögé nézni, hogy ne csak nézzünk, hanem LÁSSUNK is. Ezt a témát járjuk körül ebben a hónapban, ide kattintva: ÁLRUHÁS ÁLDÁS elolvashatod az aktuális magazint. Örömmel bontjuk ki hónapról hónapra azokat a kincseket a szívünkben, amelyek ezekre a témákra rezonálnak, s amelyek a tapasztalásainkból születtek meg, s a megértés által váltak fénnyé bennünk. Ha nem működik a link, akkor lejjebb PDF formátumban is olvasható.

A belsőnkben tett utazás mindig izgalmas kaland, mindig új és új utakra hív bennünket. Azért születtünk meg, hogy éljünk és tapasztaljunk, s hogy ezek által a tapasztalások által többek legyünk. Az életünk egy körforgás, amelyben mi magunk döntjük el, hogy azt, amit megtapasztalunk, HOGYAN éljük meg. Ebben áll a szabad akaratunk, van választásunk.

Kammerer Edina Bliss
A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel illusztráltuk.Hírlevél