Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2016 május: árnyék és fény

Az örök körforgás, ami mozgásban tartja a világot. Nappal a fény beragyogja az életünket, éjszaka alászállunk önnön mélységeinkbe, s átutazunk a sötétségen, a tudatalatti titkos birodalmában. Nincs fény árnyék nélkül, s talán ez így van jól. Ezt a témát boncolgatjuk ebben a hónapban: ÁRNYÉK ÉS FÉNY, avagy a poláris világ nagy mozgatórugója. Ha nem működik a link, lejjebb PDF formában is olvashatod a magazin cikkeit.

Van, aki fél az árnyékoktól, van, aki gond nélkül alámerül, s van, aki ott is ragad. Nem könnyű ezt a dinamikát megérteni, s együtt áramolni vele. A sötétségben mindig az érzelmi sérülések fájdalma lappang, azok a történetek, amelyeket minél inkább magunk mögött szeretnénk hagyni. Sokszor talán megkeményítjük magunkat, a szívünket, de az nem fény, amikor elszigetelődünk, amikor izolálódunk, hogy kerüljük az árnyékokat. Ez félelem az élettől.

Ezért bármilyen nehéz is, szükségünk van az alászállások idejére, hogy jobban megérthessük önmagunkat, hogy közelebb kerülhessünk magunkhoz a megbocsátás és az önszretet által. S amikor a szívünkben az igaz fény lángja ragyog, az útkeresésben világítótoronyként hív haza bennünket, s mutatja a kivezető utat.

Kammerer Edina Bliss

A cikket a Shotterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel illusztráltuk.Hírlevél