Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2016 március-április: a láthatatlanba vetett hitünk ereje

A "láthatatlan" világ mindig mozgatta az emberek képzeletét, és sokan foglalkoznak azzal, hogy kifejlesszék a finomérzékelésüket azért, hogy láthatóvá tegyék azt. Ám valaki vagy hisz benne, vagy nem. Nem látjuk a szelet, mégis tudjuk, hogy van. Nem látjuk a frekvenciát, mégis hallgatunk rádiót, nézünk tv-t, s végül nem látjuk a szeretetet, mégis tudjuk, hogy létezik és hogy hatalmas ereje van. :)

A hónap témája: A "LÁTHATATLANBA" VETETT HITÜNK EREJE ide kattintva letölthető. Ha nem sikerül megnyitni a linket, a magazin lejjebb PDF formában is letölthető. A magazinra ráhangoló írásként szeretném egy ismeretlen szerző írását megosztani:

"Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
– Te hiszel a születés utáni életben?
– Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
– Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
– Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
– Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni – ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
– De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
– De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
– Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
– A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
– Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
– Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
– No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!"

Kammerer Edina Bliss
A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel illusztráltuk.Hírlevél