Arany Iránytű évtervező workshop

®Az Arany iránytű évtervező workshop a korábbi évek tudatos tervezése kapcsán született meg bennem. Egy olyan egy napos programra hívlak, ahol megnézzük, hogy mit engedtünk el az előző évben és a tudatalattira hangolódva megnézzük, hogy az milyen üzenetet közvetít számunkra a következő év. Egy nagyon intnezív belső utazásra hívlak most, ez az utazás segít tisztán látni, hogy az elmúlt évben mit indítottunk el, és ha elégedetlenek vagyunk az elmúlt évvel, akkor átlakítjuk annak energiáját.

Megnézzük, hogyan lehet meghatározni az életfeladatunkat. Ez a kérdés sok embert érint és foglalkoztat. Ráhangolódunk a küldetésünkre, és megnézzük, hogy milyen tényezők segítenek bennünket abban, hogy ezt felfedezzük. Az életfeladatunk felfedezése még csak az első lépés, ha ezt a hivatásunkká is szeretnénk tenni, akkor fel kell fedeznünk azt az ösvényt, ami odavezet bennünket.

A téli meditációval megtanuljuk, hogyan ültessük el a tudatunkban a teremtés magját, hogyan gondozzuk, hogy abból a megvalósult vágyaink nyíljanak ki. Megtanulunk a meditációval időt adni a vágyiank megvalósulásának. Megtanuljuk, hogyan váljunk elégedetté azzal, amink van, és hogyan építkezzünk abból, amink van. Ezzel együtt elindítjuk közösen az új teremtéseinket az aktuális évre.

Ahhoz, hogy sikeresen tervezzünk, meg kell értenünk a technikát és meg kell találnunk saját magunk válaszait. Megbeszéljük, hogyan váltsuk le a fecsegő elménket valódi cselekvésre és jelenlétre, hogy mik a szabadság irányelvei és hogy az energia hogyan segíti a teremtést. Megújítjuk a kapcsolatunkat önmagunkkal, a vágyainkkal, feltárjuk a bennünket akadályozó gondolati mintákat és kicseréljük azokat támogató, erős belső programokra.

Egy intenzív gyakorlatias napra hívlak most, sok belső munkával és felismeréssel, meditációval és rövid hangolódásokkal. ®Az Arany iránytű évtervező workshopon megbeszélünk olyan kérdéseket is, amelyek a ®YearCompass tervező füzetből vannak, amely ingyenesen letölthető erről a linkről: yearcompass.com/

®Az Arany iránytű évtervező workshop egy varázslatos és tudatos utazás, amelyben összekapcsolódunk a belső világunkkal. Megtanuljuk, hogyan figyeljünk belefé, és hogyan halljuk meg a saját belső hangunkat. Egy olyan látásmódot kölcsönöz számunkra ez a műhelymunka, amely segít, hogy a tervezés ne csupán egy balagyféltekés folyamat legyen, hanem egy olyan tudatos hozzáállás, amely elvezet bennünket a vágyott életbe.

A program ára: 15 000 HUF
Helyszín: Budapest
Bővebb információ: blissragyogas@gmail.com

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges.

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.


Hírlevél