Avalon hív - a misztériumutazás

2008-ban jártam először Avalonban, s azonnal tudtam, hogy megtaláltam valamit magamból, amit születésemkor elveszítettem egy időre. Avalon hívott, s én önkéntelenül útra keltem anélkül, hogy tudtam volna, hogy mit is jelent mindez és mi vár rám. Egy nagyon mély transzformáción mentem keresztül, s az addigi életem megváltozott. A lelkemre találtam rá ezen az utazáson, amelynek a hangja egyre erősebb lett bennem. Ekkor kezdődött el a valódi életem, s készen álltam erre a kalandra.

Amikor elkezdtem írni a könyvet rengeteg információ volt bennem, amelyekről azt sem tudtam, hogy honnan érkeznek, csak ültem órák hosszat és írtam. Nem tudtam, hogy az első könyvem készül éppen, csak azt éreztem, hogy ki kell írnom magamból mindent, amit Avalon adott. Az Avalonból hozott kristályok, s az egyszerű kövek, Avalon lángja és a búza, amelyet az egyik istennős gabonakörből hoztam végig ott voltak velem az íróasztalomon. Amikor a sokadik oldalon tartottam, felsejlett bennem, hogy lehet, hogy lesz egy könyv ezekből az élményekből és tanításokból, de nagyon kevés önbizalmam volt, s nem tartottam magam írónak.

Mégis, ha valami Égi irányítás alatt történik, végül minden a helyére kerül. Amikor végeztem a tapasztalások lejegyzetelésével, megkérdőjelezhetetlenül tudtam, hogy ez egy kézirat. Ha a rendszer kiválaszt egy feladatra, akkor ahhoz minden segítséget meg is ad. Először „fel kellett nőnöm” ehhez a feladathoz. Avalonban a lelkem egy addig nyugvó része felébredt, s amíg írtam, nagyon sok mindent megértettem magamból és a világból, s mire a könyvet a kezembe vehettem, addigra a személyiségem is felzárkózott ebben az átalakulási folyamatban. Gyönyörűen megkomponált folyamat volt ez, s a könyvet átrezgi a transzformáció ereje.

Ezt a könyvet kétféleképpen lehet olvasni, lehet egy kedves történet, amely spirituálisan megérint bennünket, vagy lehet a saját gyógyító utazásunk is, beletágulunk a változásba, s átengedjük magunkon azt. Széles érzelmi skálán ível át a történet, ami felszámolja a hazugságszálakat, és erőt ad ahhoz, hogy változni tudjunk. Elénk tárja a sebezhetőségünket, az álarcainkat, ugyanakkor felkínálja a tiszta lapot, amelyen megteremthetünk magunknak egy tudatosabb és egy igazabb életet.

Ez a könyv egy belső utazáson vezet végig bennünket, elénk tár egy olyan mély transzformációt, amelyben minden, ami korábban talán fontos volt, millió darabra törik össze, s ezeket a darabokat képtelenség többé összeragasztani. Feltárja az illúziók mély sebeit, s lépésről lépésre enged bele a gyógyulásba. A könyv az árnyak közé, a sötétségbe kalauzol, ahol találkozhatunk a félelmeinkkel, s mint egy világítótorony, megvilágítja az ösvényt előttünk, az egyetlen utat, ami átvezet a fénybe.

A könyv ára: 3 000 HUF + postaköltség.


Hírlevél

"Az első kisregényem egy belső utazás, amelyet egy mítosz ihletett, amelyet Avalonban hallottam. A csakrákban tett utazás egy lelki ösvény, amely elhozza a szabadság és a megértés misztériumát. A naiv, félénk lány egy határozott, erős nővé érik a saját magában tett utazás során. Az utolsó állomás azonban a legnehezebb megpróbáltatást ajándékozza neki: porrá kell zúznia személyiségét, mindent, amivel egészen odáig azonosította önmagát, és főnixmadárként újjá kell születnie hamvaiból. De vajon maradt-e elég ereje ahhoz, hogy megszülessen belőle egy új, örömtelibb és szeretetteljesebb létező? Képes-e arra, hogy újra kilépjen a fényre, vagy engedi, hogy az elméje visszavonhatatlanul igába hajtsa a fejét?

Kívánom mindenkinek, hogy legyen bátorsága megkeresni az igazi önvalóját, aki valahol a lelke mélyén rejtőzik, aki talán fél megmutatni magát, mert azt hiszi, hogy senki nem szeretné. A legnagyobb szabadság ezen a földön, amikor önmagam vagyok! Ez az élet sokkal csodálatosabb, és sokkal több kincset rejt magában, mint azt legtöbben el tudják képzelni. Kívánom mindenkinek, hogy találja meg a saját kincseit, amit az Univerzum neki szórt el ezen a bolygón.

És így, egy szép napon, amikor mindenki megvalósította az álmait, akkor továbbléphetünk és gyógyíthatjuk a Földet, amin élünk, amit eddig csak kihasználtunk és pusztítottunk. S végre a Föld is újra, régi csodálatos fényében tündökölhet majd. Ekkor egy egészen más minőségű életet tudunk élni, amely igazán méltó hozzánk. Hogyan? Szeressünk minden pillanatban. Külön köszönöm Veres Krisztának, hogy megszervezte ezt az utazást és végigkalauzolt a szent ösvényen.”
Kammerer Edina Bliss

Fotó: Lénárd Tamás