Avaloni Gyógyító Angyalkártya

Ennek a kártyának a célja a spirituális gyógyulás a legmélyebb szinteken és egy felhőtlen, vidám játék az Angyalokkal. A kártya azért született, hogy több legyél általa, emelkedjen a rezgésed és visszatalálj az erődhöz. Arra ösztönöz a kártya energiája, hogy Belső Forrásból táplálkozva felragyogjon az, aki VAGY. Ez a kártya azokhoz szól, akik a valóságot keresik, és akik örömmel tárják fel az aktuális sorsfeladataikat.

Avalon a tükrök országa – mondta egyszer egy barátom, és anélkül, hogy tudatában lettem volna ennek az alkotó folyamat során, a kártya is magában hordozza ezt a mély bölcsességet, amihez gyakran kellő alázatra van szükségünk. Az Avaloni kártya abban segít, hogy meggyógyíthassunk egy adott életterületet, vagy iránymutatást kérjünk bizonyos helyzetekhez, vagy emberi kapcsolatainkhoz. Avalon a fátylon túli világ, melynek rezgése most azért kapcsolódik Hozzád is, hogy megmutassa egy helyzet mögött megbújó tényleges valóságot. Az Avaloni Energia abban segít, hogy ne a fizikai szemünknek higgyünk, hanem a szívünkön keresztül szemléljük a Jelen Pillanatot. Sokkal több rejlik a világunkban, mint hinnénk!

Egy váratlan, inspirált percben született meg bennem ennek az Angyalkártyának az ötlete és mire egyáltalán kifogásokat kereshettem volna, hogy miért nem tudom megvalósítani, már az összes feltétel adott is volt. Csodálatos alkotói folyamat vette kezdetét, amelyben én is sokat tanultam magamról. Kívánom minden lelkes Angyalkártya használónak, hogy ez a kártya segítse abban, hogy játékosan gyűjtsön tapasztalatokat az életről.

Az Angyalkártyát az elejétől kezdve körül lengi a 3-as és a 7-es szám energiája. A 3-as egy misztikus szám, a legtöbb vallásban megjelenik, a legismertebb ezek közül talán a szentháromság fogalma.

A 3-as szám az Atya, az Anya és a szent gyermek egységére utal. Mivel ez a kártya egy szellemi tanítást ad a kezünkbe, így tekinthetünk úgy rá, hogy szellemi szüleinktől érkezik üzenet számunkra. Az angyalkártyát áthatja a test-szellem-lélek hármassága, amely összekapcsol bennünket a Felsőbb Énünkkel és segít, hogy egy mélyebb tudatosság különleges vibrációjával fejlődhessünk tovább. A kártya szövegei sokszor egy olyan belső üzenet, egy csendes párbeszéd, amelyen keresztül az Angyalok hazahívnak, és ha követjük az útmutatásait, akkor az életünkben bekövetkező változások hatására egy minőségi életet kezdünk el élni. A 3-as szám rezgése az önkifejezésben támogat a fizikai síkon, így a kártya használata során megfigyelhetjük, hogy egyre inkább sikerül önmagunkat megvalósítanunk s ezt megfelelően kikommunikálni, megmutatni a világnak és megosztani az emberekkel.

A 7-es szám rezgése a bennünk élő misztériumokkal kapcsolódik, s ily módon az avaloni gyógyító energia rezgése az angyalkártya használata során könnyedén horganyozódik le bennünk. Ezért szinte semmit nem kell tennünk. A 7-es szám vibrációja elindít bennünket befelé és megmutatja, hogyan álljunk tisztelettel azokhoz a szellemi törvényekhez, amelyek megmozdulnak az angyalkártya használata során. Ha ezeket az égi útmutatásokat betartjuk, akkor egy varázslatos és könnyed játék lesz számunkra az angyalkártya olvasás. Ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk, akkor kaphatunk olyan válaszokat, amelyeket nem tudunk megérteni. A 7-es szám rezgése éppen azokat a dimenziókapukat nyitja meg számunkra, amelyeken áthaladva nem az értelmünkkel próbáljuk meg felfogni az egyes kártyák üzenetét, hanem a szívünkön keresztüli szellemi megértésben segítenek.

Tehát rajtad múlik, hogyan használod a kártyát, mindenképpen ellát téged a Jelenben útmutatással, visszajelzi, hogy mi az éppen legaktuálisabb vibrációd, s ha megnyitod a tudatosságod egy magasabb nézőpontnak, az életedben megjelennek a csodák. Abban a világban, ahol nem történnek csodák, hidd el, nem érdemes élni! Induljunk el most együtt a hétköznapi csodák útján, s fedezd fel, hogy milyen csodálatos az a világ, amelyben az Angyalok kísérnek bennünket, s ők adnak útmutatást számunkra!

A kártya ára: 5 500 HUF + postaköltség

Megrendelhető: blissragyogas@gmail.com


Hírlevél