Belső Gyermek - öngyógyító nap

A belső gyermek egy nagyon fontos segítő az utunkon. Segít, hogy játékosan és könnyedén vegyük az életet, akkor is ha nehéz, és akkor is, ha komoly. "Engedjétek hozzám a gyermekeket, mert övék Isten országa". Ezt Jézus mondta, s ez túlmutat (szintén) azon a történeten, amiben elhangzott. A mi szempontunkból az a történet nem is fontos most. :) Az üzenet viszont annál inkább.


A szív tanítása szerint a gyermekek annyira ártatlanok és tiszta szívűek, hogy bebocsáttatást nyernek a mennyországba. Ez azt jelenti, hogy akkor találjuk meg a boldogságunkat és a lelki békénket, a saját mennyországunkat itt a Földön, ha vissza tudunk térni a bennünk lévő gyermek tisztaságához és ártatlanságához. De máshogyan, mint ahogyan elindultunk.
Ha megfigyeljük az élet körforgását abban is látható ez a körforgás: megszületünk gyermekként, felnövünk, s amikor öregedni kezdünk, visszatérünk a gyermeki lét felé, csak már egy életúttal tapasztaltabban. A természet varázslatos körforgása mindenhol jelen van, s ha ismerjük a szellemi törvényeket, azokat az erőket, amelyek mozgásban tartják a világot, akkor megtanulhatunk bánni is mindazzal, ami az életünkben felbukkan.

Nagyon sokszor tapasztalom, hogy bizonyos életterületünk azért nem működik, mert ott ez a belső gyermek érzelmileg be van ragadva egy élethelyzetbe, egy feszültségbe, amit ott akkor nem tudott megoldani. Ezt a feszültséget teremti újra és újra az életében, hogy fel tudja azt oldani. Amíg ez egy öntudatlan folyamat, addig könnyen válhat egy önsorsrontó mechanizmussá, ám a tudatosság fényében értelmet nyer egy ilyen történet és egy fejlődési spirállá tud válni az ismétlődések helyett.

A mesék világa segít nekünk eligazodni abban, hogyan is tudjuk megérteni és egy más szemszögből megvilágítani azt a helyzetet, amely éppen fogva tart bennünket. Az érzelmi szabadság egy varázslatos katarzis, ám inkább egy csendes pillanat csodálatos felismerése, mint egy hatalmas "ősrobbanás". Én a kurzusaimon inkább az "AHA élményeket" segítem, amelyek segítenek a következő lépcsőfokra fellépni, segítek, hogy a tudattalanból a feszültség a tudatos szintre tudjon kerülni, és hogy a változás mozgásba tudjon lendülni.

Az OH kártya segítségével és az általam kifejlesztett 7 lépcsős módszerrel a tudattalanból elő tudjuk hozni a rejtett feszültségeket, az ellenállásokat, a haragot, mindazt az érzelmi töltést, ami a fájdalommal és a szenvedéssel kapcsol össze. Meditációban és a MAUI kristályeszencia segítségével pedig meg tudjuk gyógyítani és kapcsolódni tudunk a könnyedséggel és a természetes áramlással.

A Belső gyermek napon egy utazásra hívlak, ahol a meséken keresztül a múltban ragadt állapotból meg tudunk érzekni a jelenbe, a leszakadt és megdermedt lélekrészeinket vissza tudjuk integrálni a személyiségünkbe, s egy egyszerű technika segítségével megnézzük azt is, hogy az egónk hol és hogyan akasztja el a gyógyulás folyamatát.

A program része egy gyönyörű újjászületés meditáció és egy varázslatos egység élmény. Ezért a programra előzetes bejelentkezés szükséges. Érdemes minél előbb jelezni a részvételi szándékod, mert a csoport kislétszámú, hogy meg tudjuk őrizni a gyógyulás mélységét és intimitását.

A program ára: 15 000 HUF
Helyszín: Budapest
Bővebb információt kérj emailben: blissragyogas@gmail.com

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com
A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.


Hírlevél