Bőségvarázslás cd sorozat

Bliss: Bőségvarázslás

A Bőségvarázslás egy cd sorozat, melynek témái:
1. Gazdag vagyok!
2. Szeretetteljes párkapcsolatban élek!
3. Egészséges vagyok!
4. Szeretem magam!
5. Szeretem a munkám!

Ezek különálló cd-k, nem épülnek egymásra, így külön-külön is rendelhetőek. A címe azért Bőségvarázslás, mert a bőséget nem megteremtenünk kell az életünkben, hanem szabadon áramoltatni, hiszen mindenhol jelen van bennünk és körülöttünk egyaránt. A bőség mindenkinek mást jelent, így a saját tapasztalataim alapján kiválasztottam azt az 5 életterületet, amelyekről úgy érzem, hogy a leginkább gyógyításra szorulnak. A csoportos foglalkozások, egyéni kezelések és levelek alapján, amiket kapok, úgy érzem, hogy ezeken a területeken van a legtöbb elakadás.

A bőséghez tudati változásra van szükség az igaz értékek mentén. Ez egy belső utazás, amelynek segítségével az illúziók mögé tudsz nézni és ráébredsz az VALÓSÁGRA. Ez az állapot a kulcsa a szabad energiáramlásnak. Rengeteg olyan dolog, tárgy, emoció és külsőség van a világban, amelyek mind az illúziókat táplálják és ezek alapján próbálnak hatni ránk. Az ébredés ösvényén ezekből az állapotokból léphetsz ki és élhetsz egy valódi életet.

Mindegyik cd 4 hanganyagot tartalmaz:

1. A gondolat hatalma

Ez a rész segít abban, hogy átalakíthasd a gondolkodásodat az adott témával kapcsolatban, elsajátíthasz egy pozitív hozzáállást. Az újfajta nézőpont fantasztikus lehetőségeket vonz majd az életedbe. Ez különösen fontos, mert a világban minden rezgés, így a gondolat is. Bizonyára hallottál már a vonzás törvényéről, ami erre a rezgésre rezonál, ezért nem mindegy, hogy a gondolataidat mire irányítod.

2. Pozitív megerősítő mondatok

Ebbe a részbe összegyűjtöttem 50 pozitív megerősítést az adott témával kapcsolatban, amelyet, ha ismételgetsz magadban vagy hangosan, segítenek abban, hogy koncentráld a figyelmedet és arra irányítsd, amit vonzani szeretnél. A fókuszált figyelem a bőség áramoltatásának egyik fontos része, mert ami a tudatodban és a rezgésedben van, ahhoz vonzod a lehetőségeket.

3. Ez a rész változó :)

Mindegyik cd-nél más ez a rész attól függően, hogy mire van a leginkább szükség az adott területen. A Gazdag vagyok! cd-nél például itt a negatív gondolatok lenyomatát oldhatod ki a személyes teredből. Ez egy energetikai oldás, ami segít abban, hogy az a hitrendszer, ami eddig meghatározta a gazdagsághoz való hozzáállásodat, átalakuljon egy újfajta nézőponttá. Van, amelyikben erőteljes földelő gyakorlat van, van, ahol a test szerveinek energiáját újíthatod meg.

4. Teremtő meditáció

Ez egy vezetett meditáció, amelynek segítségével az adott területen azon dolgozhatsz egy mély alfa állapotban, hogy a vágyad tárgyát megteremtsd és engedd a fizikai síkon is megnyilvánulni. Ezeket a meditációkat bármikor megcsinálhatod, amikor aktuálisa szeretnél valamit megvalósítani.