Csakraharmonizáló Foglalkozások Hanganyag

A csakraharmonizáló foglalkozások során felmerült egy olyan igény, miszerint jó lenne, ha az elhangzott információkat, gyakorlatokat otthon is lehetne gyakorolni, az elméleti tudást felfrissíteni. Ez az igény  hozta el, hogy ezeknek a csoportos meditációknak az anyaga most már elérhető Cd-n is. Majdnem studió minőségű, nagyon jó hangfelvétel.

A csakraprogram a csakrákhoz tartozó archetípusok szempontjából közelíti meg az adott területet. Ezeket az archetípusokat gyakran önkéntelenül működtetjük magunkban, anélkül, hogy tudnánk róla. A foglalkozások során kiderült, hogy sok archetípusról nem vagyunk tudatosak, és sok felismerésnek és az ezt követő gyógyulásnak voltam tanúja.

7 különböző cd van a csakrák szerint, és mindegyik cd-n 7 hanganyag található, ami az adott csakra információit és hozzájuk kapcsolódó gyakorlatokat tartalmaznak. A cd felépítése a következő:

1.Track: A csakráról általában (információ)
2.Track: Megérkezés (lazító relaxáció)
3.Track: A negatív archetípus (információ)
4.Track: Gyakorlat a negatív archetípus feloldására
5.Track: A pozitív archetípus (információ)
6.Track: Gyakorlat a pozitív archetípus meggyógyítására
7.Track: Csakraharmonizáló meditáció

A cd ára: 2 000 HUF, rendeld meg emailben! Kérj email-ben bővebb tájékoztatást, ha érdekel a csakraharmonizáló sorozat! Email cím: blissragyogas@gmail.com