Csakraolvasás

Mi a tisztánlátás?
A tisztánlátás az a képesség, amelynek segítségével érzékeken túli, képek és képzetek formájában megjelenő vizuális információkat kapunk és fejtünk meg. Számomra nagyon fontos az, hogy ez a fajta tisztánlátás, amit én képviselek és tanítok, az NEM JÓSLÁS. Én nem hiszek a jóslásban, ez a módszer alkalmas arra, hogy a jövőbe tekintsünk, de nem érdemes. A jelen pillanatban érdemes dolgozni mindig, bármiről is legyen szó, és a múltbéli lenyomatok feloldásával, a jelen pillanatban történő gyógyulással a jövőnk bármikor megváltoztatható. Semmi sincsen kőbe vésve, így ne korlátozzuk se magunkat, se másokat azzal, hogy a jövőre vonatkozó információkkal befolyásoljuk a gyógyulást.

A tisztánlátás segítségével egészen közelről ismerhetjük meg magunkat és embertársainkat. Magunk és mások tudatalattijának a legmélyére tekinthetünk be. Amíg az energiát vizsgáljuk, meg is tudjuk változtatni azt! És számomra ez a kulcsmondat, számomra ez az, ami miatt ez egy sikeres és gyógyító módszer! Így a tisztánlátás nem csak arról szól, hogy információkat szerzünk meg magunkról és emberekről, hanem segíthetjük őket és magunkat a gyógyulásban, a változásban és a fejlődésben.

A csakrák energiaközpontok, finom érzékelő rendszerek. Amikor a csakrák egészségesen működnek, tökéletesen áramlik az energia ezekben a központokban, s az éltető energiát az egyetemes energiamezőből nyerik, ezzel táplálva a saját rendszerüket a testen belül, és ezt az energiát sugározzák ki a testen kívülre. A főbb csakrák függőlegesen helyezkednek el és mindegyik egy adott frekvencián forog, mind a 7 csakrának megvannak a saját feladatai.

A csakrák harmonikus működése segít a spirituális személyiség kifejlesztésében, hiszen mindegyik megfelel egy-egy tudatsíknak, amivel rendszeresen együtt dolgozhatsz és emelheted a rezgésed általa.

A beszélgetés ideje kb. egy-másfél óra, először megnézem a csakrák állapotát, hol és milyen jellegű elakadás található, milyen támogató energiák vannak a jelenben. A csakrák állapotát és az ott lévő akadályokat, jelenlegi élethelyzetekre nézem meg tisztánlátással, szeretném hangsúlyozni, hogy a jövőre vonatkozó kérdésekre nem válaszolok, mert a tisztánlátást jóslásra nem használom. A gyógyulásnál az a fontos, hogy miből alakult ki az elakadás és a jelenben ez hogyan hat. A beszélgetést egy rövid energia kiegyenlítés követ, amely segít, hogy az energiaháztartás ismét harmóniába kerüljön.


Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177

blissragyogas@gmail.com

A hangolódás ára: 10 000 HUF
Az Energiagyógyászat választható helyszínei: Dunabogdány és Budapest

Fotó: Lénárd Tamás


Hírlevél