Csakraolvasás

Mindaz, amit a jelenben teszünk, hatással van a jövőre. Ha anélkül tekintünk a jövőbe, hogy összefüggésbe hoznánk azt a jelennel, vagy a múlttal, csak annyit érünk el, hogy csillapítjuk az illető aggodalmait, vagy még több félelmet keltünk benne. De a legtöbb vendégem, amikor először jön el hozzám, ugyanebben a téves hitben él, ezért feltesz egy bizonyos kérdést, amikor tulajdonképpen teljesen más foglalkoztatja. Az is a szakmámhoz tartozik, hogy megtaláljam a ’megfelelő kérdést’ és arra válaszoljak.” Debra Lynn Katz


Mi a tisztánlátás?
A tisztánlátás az a képesség, amelynek segítségével érzékeken túli, képek és képzetek formájában megjelenő vizuális információkat kapunk és fejtünk meg. Nincs köze a szemhez, de annál inkább a szem mögött megbújó világegyetemhez. Amikor tisztánlátóvá válunk, ugyanazokat a mechanizmusokat és agyunknak ugyanazon területét használjuk, mint álmodás és fantáziálás közben. Amikor tisztánlátunk, akkor kikapcsoljuk logikus elménket és hagyjuk, hogy az információ képek formájában jelenjen meg előttünk. Így sokszor olyan információkat kapunk, amelyeket logikus vagy fizikai úton nem tudtunk volna megszerezni.

Számomra nagyon fontos az, hogy ez a fajta tisztánlátás, amit én képviselek és tanítok, az nem jóslás. Én nem hiszek a jóslásban, ez a módszer alkalmas arra, hogy a jövőbe tekintsünk, de nem érdemes. A jelen pillanatban érdemes dolgozni mindig, bármiről is legyen szó, és a múltbéli lenyomatok feloldásával, a jelen pillanatban történő gyógyulással a jövőnk bármikor megváltoztatható. Semmi sincsen kőbe vésve, így ne korlátozzuk se magunkat, se másokat azzal, hogy a jövőre vonatkozó információkkal befolyásoljuk a gyógyulást.

A tisztánlátás segítségével egészen közelről ismerhetjük meg magunkat és embertársainkat. Magunk és mások tudatalattijának a legmélyére tekinthetünk be. Amíg az energiát vizsgáljuk, meg is tudjuk változtatni azt! És számomra ez a kulcsmondat, számomra ez az, ami miatt ez egy sikeres és gyógyító módszer! Így a tisztánlátás nem csak arról szól, hogy információkat szerzünk meg magunkról és emberekről, hanem segíthetjük őket és magunkat a gyógyulásban, a változásban és a fejlődésben.

A csakrák energiaközpontok, de hívhatnám érzékelő rendszernek, vagy akár fénykerekeknek is. Amikor a csakrák egészségesen működnek, tökéletesen áramlik az energia ezekben a központokban, folyamatosan forognak és az éltető energiát az egyetemes energiamezőből nyerik, ezzel táplálva a saját rendszerüket a testen belül, és ezt az energiát ragyogják is ki a testen kívülre. A főbb csakrák függőlegesen helyezkednek el és mindegyik egy adott frekvencián forog, mind a 7 csakrának megvannak a saját feladatai. Lejjebb görgetve olvashatsz a csakrákról külön-külön.

A három alsóbb csakra
(gyökér, szakrális, napfonat) a fizikai világ feladatait hordozza magában, itt okozhat problémát bármelyik alul vagy túl működése. A szívcsakra jelenti úgymond a hidat fizikai és spirituális világ között, a három felsőbb csakra (torok, 3.szem, korona) pedig hatalmas ajándékokat ad azoknak, akik tudatosan fejlesztik ezeket a területeket.

A csakrák harmonikus működése segít a spirituális személyiség kifejlesztésében, hiszen mindegyik megfelel egy-egy tudatsíknak, amivel rendszeresen együtt dolgozhatsz és emelheted a rezgésed általa.

A beszélgetés ideje kb. egy-másfél óra, először megnézem a csakrák állapotát, hol és milyen jellegű elakadás található, milyen támogató energiák vannak a jelenben. A csakrák állapotát és az ott lévő akadályokat, jelenlegi élethelyzetekre nézem meg tisztánlátással, szeretném hangsúlyozni, hogy a jövőre vonatkozó kérdésekre nem válaszolok, mert a tisztánlátást jóslásra nem használom. A gyógyulásnál az a fontos, hogy miből alakult ki az elakadás és a jelenben ez hogyan hat. A beszélgetést egy rövid energia kiegyenlítés követ, amely segít, hogy az energiaháztartás ismét harmóniába kerüljön.


Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177

blissragyogas@gmail.com

A hangolódás ára: 10 000 HUF

Az Energiagyógyászat választható helyszínei: Dunabogdány és X&Y Budapest, holisztikus központ

Fotó: Lénárd Tamás


Hírlevél