Meditációk, Tanfolyamok, Mozgásterápiák

LÉLEK KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Csakraolvasó műhelymunka

Azt tapasztalom, hogy egyre több embert érdekel a tisztánlátás, és sokan döbbennek meg azon, hogy ez tanulható. Mindannyian olyan a képességekkel születünk, amelyekkel erre képesek vagyunk, csak a társadalomba való beilleszkedés során többségünk elveszíti a tudatosságát a tisztánlátásával kapcsolatban.

Az utóbbi időben sok megkeresést kaptam a csakraolvasással kapcsolatban, hogy jó lenne elsajátítani ezt a tudást. Egy korábbi csoport már bizonyítja, hogy bárki, aki komolyan gondolja a tanulást és a belső munkát, képes arra, hogy tisztánlátóvá váljon.

A kurzus 7 hónapon keresztül tart, ez alatt az idő alatt sokat tanulunk és sokat is gyakorlunk. Az oldal alján találod az időpontokat, hogy előre tudj tájékozódni. Lehet egy-két alkalomról hiányozni, de kérem, hogy azt előre jelezd Nekem a létszám miatt, és próbálj meg minél több alkalmon részt venni, ha úgy döntesz, hogy szeretnél tanulni, mert mindegyik alkalom sok információt fog tartalmazni.

Alapvető célom ezzel a csoporttal a gyógyulás, gyógyítás, nem feltétlenül a „jóslás”, mivel én ebben nem hiszek. A jelenben éppen elegendő választ találunk az aktuális feladatainkkal kapcsolatban és a jövő úgy alakul, ahogyan a jelen pillanatban gyógyulunk. Ezért nekem mindig ezen van a fókuszom. Ha anélkül tekintünk a jövőbe, hogy összefüggésbe hoznánk azt a jelennel vagy a múlttal, csak annyit érünk el, hogy csillapítjuk annak a személynek az aggodalmait, akinek az olvasást végezzük, vagy még több félelmet keltünk benne. Minél többet gyakorolunk, annál természetesebben fogjuk használni a tisztánlátó képességünket.

Az emberek azért szenvednek különböző fájdalmaktól és gyötrelmektől, mert nem képesek arra, hogy szellemként tekintsenek önmagukra. A kurzus alatt egyre inkább tudatára ébredünk a szellem mivoltunknak, és azoknak a láthatatlan erőknek, amelyek hatással vannak ránk.

Mi akadályozza a tisztánlátást?
Az elvakult szkepticizmus, ateizmus, kétkedés, negatív hozzáállás, programozott gondolatok és lelki fájdalmak formájában összesűrűsödött energiák gátolják azt, hogy a képességeink kiteljesedjenek. Ezeket a blokkokat úgy számoljuk fel, hogy megkérjük a világegyetemet, hozzon létre olyan élményeket a számunkra, amelyek megnyitják az elménket.

Mi a tisztánlátás?
A tisztánlátás egy olyan képesség, amelynek segítségével érzékeken túli, képek és képzetek formájában megjelenő vizuális információkat kapunk és fejtünk meg. Megmutatja a fizikai szem mögött megbújó végtelen világegyetemet. A tisztánlátás során ugyanazokat a mechanizmusokat és agyunknak ugyanazt a területét használjuk, mint álmodás vagy fantáziálás közben. Ha tehát el tudunk képzelni valamit, akkor rendelkezünk tisztánlátói képességekkel. Az információkat képek formájában kapjunk meg, de abban a pillanatban, hogy figyelmünk elkalandozik, nem kapunk több információt.

Amikor az olvasást végezzük, azzal magunkat is gyógyítjuk. Az olvasás során energiát termelünk, megtörjük a rossz beidegződéseket és minden addiginál könnyebben és gyorsabban gyógyítjuk be saját magunk és mások lelki sebeit. Amikor valakinek olvasást csinálunk, akkor saját helyzetünket is tisztábban látjuk, mert automatikusan olyan embereket vonzunk magunkhoz, akik saját sorsunk tükrei.

A kurzus tehát abban is segít, hogy mi magunk egy változáson menjünk keresztül, hiszen a tisztánlátói képességeink fejlesztésével teljesen szokatlan módon mi magunk is erősödhetünk. Ez alatt azt értem, hogy lelki erőt nyerhetünk általa és képesek leszünk uralkodni magunkon. A növekvő belső erőnk és a magabiztosság hatására a tisztánlátói képességeink fejlődése a tanulás egy magasabb formáit nyitja meg előttünk. Könnyebben meg tudjuk különböztetni a fikciót, az igazságtól.

A tisztánlátás olyan kreatív energiák és ötletek előcsalogatására is használható, amelyek nagyban segítik a teremtő folyamatokat és a művészi törekvéseket.

Miért hasznos a tisztánlátás?
A tisztánlátó rögtön azonosítani tudja a hozzáforduló legfontosabb kérdéseit: rejtett motivációkat, vágyakat, álmokat és félelmeket tud feltárni. Átlát a legmeggyőzőbb személyiségen is, még a legfélrevezetőbb álarc mögött is felismeri az igazi arcot. A tisztánlátó a lelket látja. Azok, akiknek fogalmuk sincs a lélek létezéséről, gyakran szenvednek depresszióban, vagy reményvesztettnek érzik magukat, az életük gyakran félelemmel teli. Ahhoz, hogy gyarapodjunk, a lelkünket is ápolnunk kell, méghozzá úgy, hogy felismerjük és elfogadjuk a létezését. Amikor tisztánlátóvá válunk a hétköznapokban is, gyakran éri azt a környezetünk, hogy valóban „látjuk” őket: felismerjük, megértjük és elismerjük az igaz énünket.

A tisztánlátás tévútjai
Ne használjuk arra ezt a csodálatos módszert, hogy a spirituális egónkat növeljük, ne használjuk arra, hogy meg akarjuk mondani mindenkinek, hogyan élje az életét. Ne használjuk arra, hogy folyamatosan a jövőt fürkésszük. Legyünk alázatosak és segítőkészek, így sosem apad el az információ és folyamatos marad a kapcsolat az Univerzummal.


Fizetési feltételek:
Minden hónap egységesen 25 000 Ft-ba kerül (tehát a 3 alkalom együtt), ezt minden hónap első alkalmával kell rendezni. Az ár magában foglalja az összes tananyagot és cd-t, amit nem egyszerre, hanem sorban, ahogyan haladunk, úgy fogok átadni.

Jelentkezéskor az előleg befizetésével (10.000.- Ft) válik biztossá a helyed a csoportban, ami az első hónap díjából levonásra kerül, tehát szeptemberben 15.000.- Ft-ot kell majd befizetni a hónapra.

Helyszín: X&Y Budapest Életmód Központ

Időpontok 2016-2017:
Péntekenként 17.00.-20.00.
1.hónap (november): 11.04., 11.11., 11.18.
2.hónap (december): 12.09., 12.16., 12.23.
3.hónap (január): 01.06., 01.13., 01.20.
4.hónap (február): 02.03., 02.10., 02.17.
5.hónap (március): 03.10., 03.17., 03.24.
6.hónap (április): 04.07., 04.14., 04.21.
7.hónap (május): 05.05., 05.12., 05.19.

Kérd emailben a bővebb tájékoztatót és tematikát a képzésről.

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

Előzetes bejelentkezés:

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.


Hírlevél