CsillagFény

Kiskorom óta vonzódom az éjszakai égbolthoz. Órákig tudom nézni a csillagos eget a mai napig, figyelem a hulló csillagokat és a hatalmas távolságokat. A csillagok tanítottak meg a határtalan és a végtelen fogalmára, mert rájöttem arra, hogy azon túl is van még rengeteg minden, amit a szememmel látok és általa felfogok (ez igen kevés). Ráébredtem arra, ha befelé figyelek, ugyanúgy megtalálom ezeket a mélységeket magamban, a lelkemben és a válaszokat inkább itt lelem meg, mint a külvilágban. Sok asztrológiai könyvet elolvastam, de továbbra is egyszerű csillagok és bolygók maradtak számomra különböző dimenziók nélkül.


Az egyik csillaghullás alkalmával, amit egy barátommal közösen néztünk Visegrádon, az egyik hegy tetején, ajánlott egy könyvet. Másnap már nálam is volt a könyv, de évekig csak a polcon, hozzá sem nyúltam. Amikor megnyíltam a Plejádok tanítására, levettem a könyvet a helyéről és olvasni kezdtem. Ők egy olyan energiaközösség, akik szeretettel tanítanak bennünket, mélyen tisztelik az embereket és segítenek abban, hogy folyamatosan emeljük a rezgésünket. Sok olyan információ volt ebben a könyvben, amit akkor nem is értettem és az elmémmel nem tudtam felfogni. A Plejádok megtanítottak arra, hogy attól, mert nem értek valamit, az még megtörténik és működik. Így erősödött egyre inkább a hitem, egyre erősebbé váltak az intuícióim, és jobban figyeltem rájuk. Volt olyan, amiben elsőre hittem, de volt olyan megérzésem is, amit azonnal elhessegettem, és aztán később beigazolódott, hogy helyénvaló volt.


Sokat tanultam tőlük az érzelmekről, és mivel sokáig féltem érezni, volt feladatom bőven ezzel a témával. A Plejádokbeli Mesterek tanítottak meg arra, hogy az érzelmek kapcsolnak össze a spirituális énemmel, és hogy bármit érzek is, azok mindig vezetnek valami felé. Félelmeim miatt elzárkóztam bizonyos megtapasztalások elől, de a Plejádok általi beavatások során gyógyult az a lélekrészem, aki félt az érzéseitől.


A másik tanításuk, ami mélyen megérintett: a Föld szeretete és gondoskodás a Földről. Amióta átéreztem azt, hogy egyetlen emberként is rengeteget tehetek az Földért, a gyógyulásáért, a fellélegzéséért, szívügyemmé vált, hogy minden lehetséges eszközt és módot megragadjak, ami segít ebben. Fokozatosan haladok a saját életemben is ebben a témában, pl. használok autót, de csak, ha muszáj. Igyekszek minél kevesebb szemetet termelni és a meditációimban mindig figyelek arra, hogy a Földnek is küldjek egy gyógyító fénysugarat a megemelkedett rezgésemből. Az egyéni szintjén mindenki sokat tehet a Földért, mert az egyéni szemléletmód váltás hozza majd el az emberiség tudatváltását! Minden belülről indul el. Bliss