Delfinenerigás testmunka

Az energetikai- és testmunka fókuszában a test-szellem-lélek egysége áll. Alapvető törekvésünk ennek a harmóniának és a szeretetnek a megtalálása, megtartása. A stressz okozta nehézségek hatására gyakran billenünk ki az egyensúlyunkból, s gyakran adunk teret az ún. szenvedésköreinknek. A delfinek energiája az örömmel és a könnyedséggel kapcsol össze bennünket. Azt közvetítik felénk, hogy öröm által is lehet fejlődni, s csak úgy érdemes élnünk, hogy élvezzük az életünket, s azt, akik vagyunk.

A delfinenerigás testmunka feladata, hogy oldja azokat a szervezet csontrendszerébe és vázizomzatába rögzült görcsöket, amelyek gátolják a spontán és szabad cselekvést, a gerincvelői folyadék áramlását. A gerincvelői folyadék az agyban termelődik. A koponyacsontok finoman, alig észrevehetően, de állandóan tágulnak és összeszűkülnek, hasonlóan a keresztcsonthoz. Ez a kiterjedési-összehúzódási folyamat tartja áramlásban a gerincvelői folyadékot a központi idegrendszerben, síkosan, rugalmasan és elektromos áramvezetésre alkalmasan tartva az idegeket. Az agy ugyanis elektromos impulzusokká alakítja a fizikai érzeteket, és a legkülönfélébb mozgásokra is (pl. a szempilla rebegtetése is ilyen) elektromos ingerek formájában készteti a testet. Az agy elektromos jelei a központi idegrendszerben a gerincvelői folyadék segítségével továbbítódnak a megfelelő agyterületekhez, ahol az idegek révén kiváltódik a kívánt mozgás.

Ez a testmunka egy saját fejlesztésű gyógymód, amelyben minden eddigi tapasztalatomat összegyúrtam, amit az energiagyógyászatban és a holisztikus masszázsok során tapasztaltam. Bizonyos esetekben szükség van arra, hogy a testi és lelki szinten egyaránt megtörténjenek az oldások, mert a test, a lélek és a szellem szoros kapcsolatban állnak egymással, így egészségünk ennek a hármasságnak az egyensúlyától függ. A delfinenergiás testmunka legfontosabb eleme, hogy a testben szabaddá váljon az energia áramlása, így biztosítsa az életenergia szabad áramlását.


Régóta dolgozom már együtt a delfinenergiával, számomra fontos az, hogy örömben és fényben változzunk. A delfinek játékossága és öröme lengi át az egész testmunkát, így bármilyen nehézséggel is találkozunk közben, nem a szenvedésre figyelünk, hanem a gyógyulásra összpontosítunk. Ebben a delfinek nagy tanítók, így számomra fontos, hogy ezzel az energiával lépjek be a gyógyító térbe. Az emberek energiáiban látott és érzékelt dolgoknak jelentőségük van. Megtanultam, hogyan fonjam össze a kezeim segítségével ezeket az energiákat, hogy a gyógyulás test-szellem-lélek szintjén megtörténjen.

Az anyag az energiát követi, ez az energiagyógyászat alaptörvénye. Ha az energiáink élénkek, akkor testünk is az. A lélek lényünk legfinomabb energiáinak forrása. Ez a szubtilis energia ad formát velünk kapcsolatban mindennek, a sejtjeinktől kezdve egészen az én-érzetünkig. Ha azt mondjuk, hogy a szellem a teremtés mindent átható, intelligens energiája, akkor a lélek ennek személyes szintű megnyilvánulása. A lélek és a szellem sokszor kifürkészhetetlen, rejtélyes, azonban mégis képesek vagyunk megtapasztalni őket a szeretet, az elmélkedés, a gyógyulás vagy a misztikus élmények energiáin keresztül.

Ha egy ember energiájával dolgozunk, akkor a lelket is megérintjük, nemcsak a testet. S minél mélyebbre jutunk saját lelkünkben, annál nagyobb mértékben azonosulunk a gyökereinkkel, amelyek egy egyetemes, egyesítő, intelligens szellemből erednek. És ezzel együtt a testünk is jobban érzi magát, hiszen van egy talaj, amiben a lelkünk virágba borulhat.

A delfinenergiás testmunka egy mély élmény, amelynek során konkrétan a testtel dolgozom együtt, ebben a speciálisan elkészített delfinenergiás olaj - ami egy energetizált olaj - van a segítségemre, és ez segít abban, hogy a megfelelő információáramlás a testben elinduljon, s a sejtjeink emlékezni kezdjenek az isteni önvalónkra.

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

A gyógyítás ára: 10 000 HUF
A gyógyítás időtartama: kb.két óra: a testmunka kb. másfél órás, és lehet számolni egy fél órás konzultációval.
Az Energiagyógyászat választható helyszínei: Dunabogdány és Budapest


Fotó: Lénárd Tamás