Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Előadások

Bizonyos témákban nélkülözhetetlen a személyes jelenlét, hogy tudjunk kérdezni is akár egy témával kapcsolatban. Amíg el nem sajátítunk bizonyos módszereket, amíg teljesen magunkévá nem tesszük őket, addig bizony számtalan kérdés merülhet fel. Az előadásokat általában viszonylag rövid idejűre tervezem, mert nem könnyű sokáig koncentrálni a figyelmet.

Ez előadások nagy része az egészséghez életmódhoz fűződik, de tartok előadásokat a könyvem kapcsán is, bármilyen olyan témában, amire felkérnek, és amiben megtalálom magam. Csak olyan témáról beszélek, amiről saját tapasztalatom is van, mert azt figyeltem meg, hogy minden előadást az tesz igazán érdekessé és emberközpontúvá, amikor megosztjuk egymással a saját életünk hasonló eseményeit.


Több rendezvényen részt vettem már, és volt, amikor én kezdeményeztem előadássorozatot, az a fontos vállalás számomra ebben, hogy az egészséges életmódot és a spiritualitást mindenki könnyedén bele tudjahelyezni a hétköznapokba. Gyakran van bennünk olyan tévhit, hogy a spirituális világ egy rajtunk kívül álló világ, de ez nem így van. Spirituálisnak lenni annyit jelent, hogy szívből élni, és szívből cselekedni és hogy a hétköznapi cselekvéseinket átitassa a tudatosság. Az a cél, hogy a hétköznapok ünnepnappá váljanak. Ezeket boncolgatom nagy részt az előadásokon és ezekhez nyújtok mankókat.

Az AKTUÁLIS menüben tájékozódhatsz a legközelebbi előadásról, illetve témájáról, vagy iratkozz fel a hírlevélre lejjebb, hogy azonnal tudj az újdonságokról.


Előadásaim:

2011: Mit tehetünk meg napi szinten az egészségünkért?

          Egészségnap, Dunabogdány

2012: Stresszoldó technikák

          Pszicho Pilis Grafológiai napok, Dobogókő

          Stresszoldó technikák

          Vitál Vasárnap, Lurdy Ház

2013: Bennünk élő Istennők

          Női konferencia, Van egy hely

2014: Csakrák és archetípusaik

          X&Y Budapest Életmód központ

          Tudatosság a hétköznapokban

           Magnet Ház

          Ridikül Szalon,

          X&Y Budapest Életmód központ

         Ridikül szalon

         Costa caffe, Beuty Beige szalonHírlevél