Elvonulások

Az elvonulás egy belső út, elindulás a csend és tökéletes figyelem ösvényén. Az elvonuás fókuszába bármilyen célt állíthatunk, amin szeretnénk dolgozni és amiben szeretnénk fejlődni. Sokféle elvonulás létezik, azonban az közös eleme mindnek, hogy kilépünk a hétköznapokból és a meditatív szellemiséget követve beengedjük a lelassulást az életünkbe.

Egyetlen, mégis végtelen pillanatba sűrűsödik az érzéskelés, a szellemi törvények végtelen tanítása megjelenik és megkezdődik az utazás. Ez egy belső, szakrális zarándoklat, ami során a személyiség ledobja a terheit, a lélek peidg megtisztul, felllélegzik. A lélek új energiákat vesz magához, kapcsolódik a Forrással és ebben az elmélyülésben új dolgokat fedez fel és lát meg.

Sokszor szükségünk van arra, hogy hátrébb lépjünk egy-két lépést, hogy jobban rálássunk az életünket mozgató energiákra, történésekre. Iylenkor jó, ha fizikailag is képesek vagyunk a helyváltoztatásra, mert kizökkennünk abból. amiben vagyunk és amibe talán bele is ragadtunk. Az elvonulások mindig új felismerésekkel és élményekkel ajándékoznak meg. Talán mégis a legcsodálatosabb élmény az a belső csend, amit hazavihetünk, és ami segít abban, hogy tökéletes teljességben és egységben éljük az életünket.

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben. Előzetes bejelentkezés:

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com


Hírlevél