Felemelkedett Mesterek

Sokféle utat választhatunk az önismeretre, önfejlődésre és az önmeghaladásra, mint ahogy sokféle Segítő is érkezhet az életünkbe, hogy támogasson egy adott folyamatban. Michael Arkangyalt kivéve, soha nem választottam tudatosan magamnak támogató energiát, mindig elfogadtam, aki érkezett, akinek a bölcsességére megnyíltam.
A Felemelkedett Mesterek közül sokan éltek itt a Földön valaha, elérték az emberi lét teljességét és fizikai testüket hátrahagyva gyógyító energiaként kapcsolódnak a lelkünkkel. Alapvető vállalásuk, hogy megvilágosítsák az értelmet, és a lelkiségen lehet a leginkább együtt dolgozni velük. Nekem végül a Belső ragyogásban voltak segítségemre.


Az első Felemelkedett Mester, aki nagy hatással volt rám Mária Magdolna. Jelenléte már akkor megmutatkozott, amikor először Avalonban voltam, de akkor minden, amit tudtam róla, még a Bibliából származó tudásom volt. Később részt vettem egy szakrális (belső) utazáson Csíksomlyón, ahol nagyon közel került hozzám az energiája. A nőiesség, a női szerepek integrálása, a lágy női erő megtalálása volt, amivel magamhoz hívtam Őt tudattalanul. Nem sokkal a csíksomlyói utazás előtt égettem át magamon egy erőteljes változást a nőiességben egy Aura-soma egyensúlyüveg, a Vénusz születése segítségével. Erre a változásra lépett be Mária Magdolna az életembe, és segített abban, hogy a részekre szakadt nőiességemet és azok ellentmondásait egyensúlyba és harmóniába hozza bennem. Áldás volt számomra a jelenléte és gyógyító energiája. Nehéz lelki folyamatokon mentem keresztül, néha elhagyott az erőm, de mindvégig mellettem volt és átsegített a válságaimon.


A Melkizedek csoportról egészen addig nem is hallottam, amíg részt nem vettem egy olyan tanfolyamon, ahol Felemelkedett Mesterekkel dolgoztunk együtt, és a kártyák közül ez a Segítőt húztam. Az első információ, amit felfogtam Vele kapcsolatban az volt, hogy Michael Arkangyallal közösen végzi a tevékenységét. :) A Melkizedek csoport az igazságosság királya, seregnyi szellem megtestesülésének tartják. Az én életemben a csoport energia áldását hozta el, arra hívta fel a figyelmemet, hogy kezdjek el csoportban is működni, meditációkat tartani, s a bennem lévő tudást megosztani. Ez először ijesztőnek tűnt, főleg azért, mert voltak bennem bizonyos lenyomatok még az iskolás éveimből, amikor kiálltam a tábla elé felelni és iszonyatos lámpalázzal küzdöttem közben. A Melkizedek csoport támogatásával és kineziológiai oldásokkal sikerült ezt a lámpalázat leküzdenem.
Az írás már régóta szenvedélyem és önkifejező eszközöm. Amikor megszületett bennem a könyv és papírra vetettem, az így elkészült kéziratomat szintén ez az energia segítette, hogy lehorganyozódjon a valóságban. A csoport energia életre hívta a könyvemet, amiért határtalan öröm van a szívemben. A könyvbemutatón már csak jóleső izgatottságot éreztem, nyugodt voltam, körbe ért bennem a csoportenergia tudatossága. Egyetlen félelem volt, hogy szóban kevésbé tudom kifejezni magam majd úgy, ahogyan írásban, de erre a problémámra is azonnal megérkezett a segítség, a barátnőmtől kaptam rá homeopátiát, ami csodálatosan átvezetett a kommunikáció tiszta rezgésébe.


Talán éppen Mária Magdolna miatt, és azért, mert javíthatatlanul romantikus vagyok :) látószögembe került Jézus. Természetemből fakadóan vonzódom a „nagy” szerelmes párok iránt, így elkerülhetetlen volt, hogy a Krisztusi Tudatosság energiájába beleolvadjak. Hasonlóan meghitt és magasztos élmény volt az első tudatos találkozásom Vele, mint amikor megéreztem az Angyalok jelenlétét fiatalabb koromban. Többször előfordult, hogy amikor kapcsolódtam ezzel az energiával, egy könnycsepp legördült az arcomon. Sokszor, főleg a közös munka elején éreztem azt, hogy nem bírom el ezt a sok érzelmet. Ahogyan változtam belülről, úgy alakult át a fizikai síkon is az életem. Igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy a rezgésemet egyre inkább emeljem, hogy a csatornáimat tisztán tartsam, mert így ezek a spirituális élmények természetessé és a hétköznapi életem részévé válnak. Jézus önmagam elfogadásában nagyon sokat segített, és abban, hogy rátaláljak arra, aki vagyok.

„OM TARA OM: Vagyok, aki vagyok!”                                                                             Bliss