Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Fényháló 2015

2015 egy magas rezgésű év, hiszen a 8-as szám varázslata hatja át. A 8-a, ha fektetve nézzük, maga a végtelennek a szimbóluma. Ez kijelöli ennek az évnek a lehetőségeit, nagyjából semmi nem áll az álmaink megvalósulásának útjába, csak mi magunk. Nem születik bennünk olyan vágy, amihez ne születne meg bennünk az erő is, hogy elérjük azt. Ha ez mégsem sikerül, akkor válasszunk egy olyan utat, ami ismeretlen, járatlan számunkra. Ahelyett, hogy feladnánk az álmainkat, próbálkozzunk máshogyan.

2015-ben olyan sorsfordító energiák hatnak ránk, amelyek akár gyökeresen is megváltoztathatják az életünket, vagy alapjaiban rengetik meg mindazt, amiben eddig biztosak voltunk. Nem kell, hogy minden megváltozzon körülöttünk, de főleg az év első harmadában ható energiák arra ösztönöznek majd, hogy átgondoljuk, mérlegeljük mindazt, amiben hiszünk, amit gondolunk magunkról, amivel azonosítjuk magunkat.

Ezek az év eleji felforgató energiák azért lesznek intenzívek, hogy a komfort zónánkat feláldozzuk és kilépjünk az életbe, a LÉTEZÉSBE. Hogy megtanuljunk biztonsági kötelek nélkül, bátran belevágni új dolgokba, amelyek a lelkünk okán hívnak bennünket. Ha engedünk ezeknek a korlátokat szétfeszítő, romboló és önmeghaladó energiáknak, akkor az év második részében csodálatos varázslat vár ránk, amely elröpít bennünket egy olyan minőségi létezésbe, ami a legtitkosabb vágyaink mélyén pihent.

Namasté
Kammerer Edina Bliss

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.


Hírlevél