Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

2016 január: megújult erővel a csodák felé

Hiszek benne, hogy aki elindul, az megérkezik. Aki hisz a csodákban, az éli is őket, aki pedig nem, azt gondolhatja, hogy milyen szerencsés a másik, vagy neki könnyű. Semmivel nem könnyebb hinni valamiben, mint nem hinni. Azonban ez a két különböző hitrendszer ellentétes irányba mozdítja az életünket, ezért nem mindegy, hogy minek adunk energiát. A Fényháló legújabb száma itt olvasható: MEGÚJULT ERŐVEL A CSODÁK FELÉ. Amennyiben a link nem működik, lejjebb pdf flie-ban is megtalálod a magazint.

Rajtunk múlik, hogy mit teszünk meg az életünkért és mit teszünk bele azért, hogy számunkra nemcsak élhető, de élvezhető is legyen. Azért vagyunk itt a Földön, mert tapasztalni akartunk, de élni is! Boldognak lenni nem a keresésünk célja, hanem maga az út. A boldogság egy állapot, s minél több boldog pillanatot élünk meg, annál inkább hiszünk majd a csodákban, és hiszünk abban, hogy létezni maga a csoda.

Amikor ráébredünk arra, hogy ezt az életet nem túlélnünk kell, egyik napot a másik után, hanem megálmodni, és társteremtővé válni, akkor egy új irányt vesz az életünk. A csoda sokszor nem egy váratlan misztikus esemény, sokkal inkább a korábban befektetett pozitív érzéseink és gondolataink megtérülése. Talán hirtelennek és váratlannak tűnik, mert nem látjuk azokat az összefüggéseket, amelyek miatt létre tudott jönni életükben a csoda. Jó olvasást kívánok a magazin érdekes és gondolatébresztő írásaihoz.

Kammerer Edina Bliss
A cikket a Shutterstock jogtiszta fotótár képeivel illusztráltuk.Hírlevél