Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Fényháló Spirituális Magazin

A Fényháló Spirituális Magazin havonta jelenik meg, ez egy ingyenes online magazin, hírlevélben is fel lehet liratkozni rá, vagy itt az oldalon olvasható. A különböző írások mind ugyanarra a témára világítanak rá más-más szemszögből.

Szép az, ami érdek nélkül tetszik – mondja Immanuel Kant, és ez a gondolat még ma is annyira igaz és aktuális. Ma az érdek nélküli szépséget talán egyre kevésbé vesszük észre, óriási az információ áradat, és csak rajtunk múlik, hogy kire hallgatunk. Ezek az írások a szíveden át rezegnek és úgy gyógyítanak, olvasd hát ezzel a tudatossággal.

A Fényháló tulajdonképpen tágabb értelemben egy baráti társaság, ahol mindannyian a saját életünk egy-egy állomását, érzéseit, tapasztalatait, felismeréseit és élményeit osztjuk meg. Minden írás egy „lelki ünneplés”, amit szívesen osztunk meg másokkal is.

A Magazint egyre többen olvassák, és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, hogy egy-egy írás milyen mély felismerésekhez vezet. Ezek a felismerések már számtalan gyógyuláshoz vezettek el. Ebből a szándékból született meg a magazin és szívből örülök, hogy ez az energia, ami élteti és körülöleli.


"Elmondani csak akkor lehet valamit, ha le is tesszük a terhét annak, amit elmondunk".
Herta Müller


Hírlevél