Gazdag vagyok!

A Bőségvarázslás Cd sorozat első része a Gazdag vagyok!, aminek a segítségével könnyedén meggyógyíthatod a pénzzel való kapcsolatodat. Ez a kapcsolat sokunk életében terhelt olyan nézetektől, szülőktől átvett elképzelésektől, a társadalom által belénk súlykolt elvárásoktól, amelyeknek nincs valóságalapja.

A pénz energia, méghozzá semleges energia. A te hozzáállásod tesz elé pozitív vagy negatív jelzőt. A pénz pusztán fizető eszköz, energiacsere. A Gazdag vagyok! cd-vel ezt a hozzáállást tudod elsajátítani és felülírhatod azokat a téves programokat, amelyeket eddig futtattál magadban, s amelyek gátoltak abban, hogy olyan életet élj, amilyenre vágysz.

Sokszor nem is vagyunk tisztában azzal, hogy milyen elképzelések is élnek bennünk a pénzzel kapcsolatban. Ha azonban tudatosan elkezdjük figyelni a gondolatainkat, ráébredünk, hogy milyen a bőségtröténetünk. A tied vajon milyen? Tápláló és támogató? Ha úgy érzed, hogy nem, és szeretnéd meggyógyítani a pénzzel való kapcsolatodat, akkor szívből ajánlom ezt a cd-t.

A cd ára: 3 000 HUF + postaköltség.


1. A gondolat hatalama
A saját életem tapasztalatait gyűjtöttem össze, valamint azokat a felismeréseimet, amelyek az általam tartott bőségteremtő műhelymunkákon találtak meg. Sokat foglalkoztam ezzel a témával, mert a saját pénzügyeimet is meg kellett reformálnom. Ezek olyan tapasztalatok, amelyek az életemben működnek, ezért szívesen osztom meg Veled is, hogy rálelhess egy új, szeretetteljes bőségtörténetre.


2. Pozitív megerősítő gondolatok

50 mondatot gyűjtöttem össze, amelyek ismételgetése, mantrázása segít abban, hogy új gondolatok vegyék át a helyét a régi elképzeléseknek. Gyakran előfordul, hogy amikor kimondasz egy mondatot, még nem hiszed el. Ez ne akadályozzon abban, hogy lelkesen folytasd a pozitív programozást, mert ezek a gondolatok és a pozitív hozzáálllás elérése hozzák el az életedben azt a változást, amire szükséged van.


3. A negatív gondolatok lenyomatának tisztítása a személyes térben

Ez egy egyszerű módszer, amellyel könnyedén megtiszíthatod az aurádban azokat a szennyeződéseket, amelyeket a régi, nehézkes gondolataid okoznak. Ez egy vezetett ellazulás, ezt bármikor megismételheted, mert folyamatosan érkeznek a külvilágból mindenféle negatív vélemények az anyagi helyzettel kapcsolatban.


4. Pénzfa meditáció, "Ahol a kincsed, ott a szíved is!" (Jézus)
Ez egy vezetett meditáció, amelyben ellazulsz, leföldeled magad és elkezded áramoltatni a bőséget az életedben. Annyiszor csináld meg a medtiációt, amennyiszer csak jól esik, rajtad múlik, hogy milyen intenzíven dolgozol a gazdagságodon. Csodálatos élményekkel ajándékoz meg ez a meditáció és segítségével békére lelsz az anyagi biztonságban. Üdvözöllek az Ébredés ösvényén!

MEGRENDELÉS
Ár:
3000
Kérem, válasszon fizetési módot!
postai utánvét
banki átutalás