Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Gondolat Eszenciák, Antológiák

A Gondolat esszenciák szintén egy antológia, és két versem jelent meg benne, az egyik a Téli éjszakán, ebben a versben a Föld iránti szeretetemet írtam meg, és az aggodalmamat, hogy hogyan bánunk a Földdel. Szívből remélem, hogy sok ember olvassa és elgondolkodik azon, hogy vajon meddig zsigerelhetjük még ki a csodálatos otthonunkat, a Földet büntetlenül?


A másik vers a Vár ránk az élet!, ami számomra azért fontos, mert gyakran tapasztalom, hogy az emberek többsége szeretne más lenni, megfelelni valakinek. Szerintem mindenki egyedi és megismételhetetlen, ezért fontos, hogy vállaljuk önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk! Az igazi boldogság abban rejlik, ha merünk önmagunk lenni és merünk valóban élni. Ezeket az érzéseket fogalmaztam meg és írtam le ebben a versben. 


Nagy öröm volt számomra, hogy egy ilyen szinvonalas antológiában szerepelhetek, és megoszthatom egy szélesebb közönséggel az érzéseimet. Csodálatos, hogy ebben a kevésbé költői világban még vannak, akik olvasnak verseket, és szánnak időt és energiát a megjelentetésükre.