Gyógyító írások

Időről időre a saját megtapasztalásaim, gyógyító élményeim annyira intenzívek, hogy késztetést érzek, hogy megosszam őket. Ezeket az élményeket nem könnyű lehozni a szavak szintjére, hiszen senki nem fogja ugyanígy megtapasztalni ezeket az élményeket, de mégis előfordul, hogy valaki olvassa ezeket az írásokat és ráébred a saját lelkében zajló váltzásokra. Számomra fontos az írás, és az energiagyógyászat egy olyan csodálatos része az életemnek, ami által nap, mint nap gazdagabb leszek. Szeretném ezt a gazdagságot, ezeket a hétköznapi csodákat leírni, bemutatni és név nélkül a hétköznapi hősöket megmutatni, akik leküzdik a démonaikat, szembenéznek a félelmeikkel és megtalálják önmagunkat a világban.

Minden emberben kódolva van a boldogság-keresés. Mindannyian keressük ezt az érzést, amiről gyakran tévesen azt feltételezzük, hogy csak pillanatokra tudjuk megélni. Ha megértjük azt, hogy mit jelent valóban boldognak lenni, akkor ráébredünk arra, hogy ez döntés, választás kérdése. Minden pillanatban választanom kell a boldogság és a nehéz rezgések között. Ugyanannyi energia az életet élvezetébe vetni a hitem, mint amennyi energia, hogy azokat a dolgokat lássam, amelyek rosszak és nem működnek. Ami nem működik, azt el lehet engedni úgy, abban a formában, ahogyan addig ragaszkodtunk hozzá, és be lehet engedni az életünkbe más megoldásokat.

A boldogság és jólét kulcsa az, hogy megengedjük-e magunknak. Ha vannak bennünk önbüntető és önsorsrontó programok, akkor nehezen tudjuk elhinni, hogy ez működhet az életünkben. Pedig a megoldás egyszerű: a boldogságot választom. Ez annak kedvező megoldás, aki szereti az egyszerű dolgokat, aki szereti megbonyolítani az életét, mert abban hisz, hogy így lehet csak elérni bármit is, annak ez két üres szó. De számomra az a két szó, amely átsegít minden nehézségen és fájdalmon. Ezeket az élményeket szeretném megosztani itt, amelyek engem egészen idáig elvezettek és ráébredtem az élet egyszerűségére. :)

Kammerer Edina Bliss

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.


Hírlevél