Gyökércsakra harmonizáló cd

A cd-n található hanganyagok:

1.Track: A gyökércsakráról általában (információ)
2.Track: Megérkezés (lazító relaxáció)
3.Track: A negatív archetípus: az áldozat (információ)
4.Track: Gyakorlat a negatív archetípus feloldására (energetikai oldás)
5.Track: A pozitív archetípus: az anya (információ)
6.Track: Gyakorlat a pozitív archetípus meggyógyítására
7.Track: Csakraharmonizáló meditáció


Nekem való a cd? Miben akadályoz a rosszul működő gyökércsakra?

Egyensúlyban lévő energia: amikor a gyökércsakrában az energia egyensúlyban van, akkor biztonságban érezzük magunkat, úgy érezzük, hogy szeretnek bennünket, támogat a föld és szívesen vagyunk a családunkkal. Könnyen elérjük a céljainkat, és ősbizalom van bennünk, hiszünk abban, hogy a világ egy biztonságos, jó hely. Optimisták vagyunk a Föld bőkezűségével kapcsolatban. Jól érezzük magunkat a fizikai testünkben és élvezzük a mozgást.


Gátolt energia: fizikai szinten kialakulhatnak bélproblémák: székrekedés, hasmenés, előfordulhat remegés, lábproblémák, bizonytalanság, van, akinek a csontja törik, vagy gerincproblémái vannak. Problémák lehetnek a vérkeringéssel, ami olyan tüneteket okozhat, mint a magas vérnyomás, az aranyér, a Raynaud-szindróma, fásultság is előfordulhat. Érzelmi síkon a világ félelmetes helynek tűnhet, és a gátolt gyökércsakrájú emberek úgy érezhetik, hogy mások csak ártani akarnak neki. A figyelem elsősorban csak a saját vágyak kielégítése körül forog, pl. a pénz, vagyon és ennek az elvesztésétől való félelem körül. Néhányan, akik itt gátolt energiával rendelkeznek labilissá, következetlenné, nyugtalanná és megbízhatatlanná válhatnak. Előfordulhatnak kosszal és baktériumokkal kapcsolatos rögeszmék.

Miért fontos, hogy harmóniában legyen a gyökércsakra?

Célja a biztonság és önfenntartás. Ez a csakra köt minket biztonságosan a földhöz, egy fa gyökereihez hasonlóan. A földelés nagyon-nagyon fontos, e nélkül nem tudjuk megvalósítani a vágyainkat. Egy újszülött legalapvetőbb szükségletei a legyen fedél a feje felett és legyen mit enni, inni képezi le leginkább ennek a csakrának a feladatait. Ez a csakra a törzsünk energiáival és a kollektív tudattalannal is összeköt bennünket. Mindannyian valamilyen családhoz (törzshöz) tartozunk. Már fiatalon megtanuljunk a családunk törvényeit, pl. „azt kapod az élettől, amit beleadsz”, vagy „bánj úgy másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak”, de vannak olyan törvények is, amelyek negatív programokat erősítenek bennünk. Ha egyensúlyba hozzuk a gyökércsakrát, az segít különbséget tenni a romboló hatású és építő kódok, üzenetek között. Ha pl. olyan programokat hozunk a családból, hogy „a jó kislányok jól teszik, ha csendben maradnak” vagy a „mi családunkban nem divat a tanulás”, ezek bizony nem válnak a hasznunkra. Az anyatejjel magunkba szívott családi lenyomatok sok generáció terheit hordozhatják és sok tévhitet is rejthetnek.

A gyökércsakrának van még egy fontos része, az a karmikus terv, amivel érkeztünk, az itt kapcsolódik először össze energiával. Ez az anyagi formánkra, a fizikai testre vonatkozik. A csakrák átalakító energiája választási lehetőséget nyújt számunkra, egy fejlettebb tudatosság esélyét kínálja. A gyökércsakra energiája a legalacsonyabb, legsűrűbb szinten rezeg, ám mégsem szabad lebecsülnünk a fontosságát, mert ez az alapozás és stabilizálás ereje!

Ha úgy érzed, hogy ezek a témák Téged is foglalkoztatnak, gyere el a legközelebbi csakraharmonizáló foglalkozásra, vagy rendeld meg emailben a cd-t és dolgozz saját tempódban otthon!


Hírlevél