Hangfürdő és meditáció

Ezek az alkalmak nagyon mély belső utazások, a hangtálak varázslatos rezgése megnyit számunkra olyan térélményeket, amelyek önmagunkhoz visznek közelebb. A hangok rezgése oldja bennünk a blokkokat, ellenállásokat, szeretettel és törődéssel kíséri a gyógyulásunkat. A vezetett meditáció közben segít, hogy minél tudatosabban éljük meg az elengedést, a befogadást, a gyógyulást. A tibeti gong, a szilícium kristály hangtálak, a tibeti hangtálak, az esőcsináló mind-mind a maga egyedi frekvenciáján keresztül biztonságosan kísér, mert a hangok szelíden és lágyan gyógyítják az érzelmi fájdalomtestünket.

A tibeti gong a földelésben segít a leginkább. Amikor problémánk adódik azzal, hogy a spirituális bölcsességeket a hétköznapokban is éljük, vagy nehezen manifesztáljuk a vágyainkat, akkor ez a rezgés segít abban, hogy megtaláljuk magunkban a hidat a spirituális és anyagi világ között. Abban támogat, hogy együtt tudjuk megélni a hétköznapokat és a lelkünk útját, hogy tudjunk szívből élni. A tibeti gong varázslata, hogy lehorganyozza a tudatunkban a szellemi gyökereinket, általa képesek leszünk felfényesíteni a családból hozott mintáinkat, hogy ezentúl fénygyökereinken keresztül tudjunk stabilan a középpontunkban megmaradni.

A kristály hangtálak különböző csakrákra vannak hangolva, ezek egy egészen különleges vibráción keresztül, spirálos mozgással hatnak ránk. A feszültségeket, akadályokat, érzelmi sebeket oldják, és abban támogatnak, hogy beinduljon bennünk az öngyógyító folyamat. Ez a lágy rezgés az érzelmeinken keresztül szólít meg, és fokozatosan vezet ki azokból a helyzetekből, amelyekbe beleragadtunk érezlmileg. Ha vannak a múltban letapadt energiáink, segít felszabadítani azokat.

Az esőcsináló maga az áramlás. Ringató, megérintő, megengedő. Odaadja nekünk a legcsodálatosabb kincset: a megengedést. Gyakran vágyunk valamire az életünkben, mégis tudatalatt félünk megkapni, valóra váltani. Az esőcsináló áramlása összefésüli a vágyainkat és az utunkat, egymásba mossa a sorsfeladatunkat és a kihívásainkat. Felerősíti a szinkronisztikus események megjelenését és elősegíti, hogy továbbra is az áramlás részei maradjunk.

A hangfürdő és meditáció egy varázslat, egy belső élmény, amelyben mindig más témára hangolódva fedezünk fel új ösvényeket, lelkünk legmélyebb rétegeibe láthatunk bele. Önmagunkat tapasztaljuk meg máshogyan.

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A firss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

Előzetes bejelentkezés:

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com


Hírlevél