Holisztikus hátmasszázs

Masszázs testnek és léleknek

Azok a feszültségek, lelki problémák, amelyek nyomot hagynak a testünkben, fontos, hogy a holisztikus testmunkával ki tudjuk oldani. Ha valaki érzékenyebb az átlagnál a külső hatásokat illetően, akkor nagyon sok ilyen "sérülést" raktározhat, amelyek egyfajta védőbástyaként is működhetnek az életében. Ez a pajzs azonban komoly elzáródásokat okozhat, és ez a folyamat végső soron odavezet, hogy az illető elveszíti a kapcsolatot saját magával, a lelkével.

Ez egy lágy, gyógyító jellegű masszázs, amelynek fő célja az, hogy a diszaharmonikus állapotból az ember megérkezzen az egységbe. Megelőzésként is javaslom, hiszen, ha az ember észreveszi, hogy az emberi kapcsolataiban egyre gyakoribbak a feszültségek, konfliktusok, vagy a munkahelyén egyre kellemetlenebbül érzi magát, ezek után a tünetek után jelennek meg a lelki problémák által létrehozott testi tünet is. Így megelőzésre és nem utolsó sorban lazításra, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas gyógymód.

A holisztikus hátmasszázs 45 perc. A kezeléshez energetizált gyógyító olajat és aura somát használok, ami segít abban, hogy a minket körülvevő finom energiaburok is tisztulhasson. Igény szerint a masszírozás közben lehet hallgatni pozitív megerősítő mondatokat is, de van, aki a teljes ellazulást választja, és lágy, a folyamatait megtámogató szenzitív (sattvikus) zenét választ.

A holisztikus testmunka nagyon jó kiegészítője lehet más terápiának is, hiszen a 3-as egység, a test, szellem és lélek szintjén harmonizálja az életünket. A kezelés ideje alatt gyakoriak az emlékképek, felismerések, hiszen sokszor éppen az elmélyülés során adatik meg, hogy a tudattalan felengedi az elfojtott érzelmeket és képeket.

A holisztikus masszázs során a gyógyító energia az, ami vezeti a kezelést, így a végére kipihenten és feltöltődött állapotban távozik a páciens. A mostani felgyorsult, felpörgött életvitelt élőknek egy ilyen ellazulás segít megteremteni a belső csend állapotát, amiben a leginkább képesek töltekezni és ahova jó időről-időre megtérni.

A holisztikus testmunka ára: 5 000 HUF

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com


“A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet anélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni.”

(Platón)


Fotó: Lénárd Tamás