Holisztikus masszázs

Masszázs testnek és léleknek

Azok a feszültségek, lelki problémák, amelyek nyomot hagynak a testünkben, fontos, hogy a holisztikus testmunkával ki tudjuk oldani. Ha valaki érzékenyebb az átlagnál a külső hatásokat illetően, akkor nagyon sok ilyen "sérülést" raktározhat, amelyek egyfajta védőbástyaként is működhetnek az életében. Ez a pajzs azonban komoly elzáródásokat okozhat, és ez a folyamat végső soron odavezet, hogy az illető elveszíti a kapcsolatot saját magával, a lelkével.

Ez egy lágy, gyógyító jellegű masszázs, amelynek fő célja az, hogy a diszaharmonikus állapotból az ember megérkezzen az egységbe. Megelőzésként is javaslom, hiszen, ha az ember észreveszi, hogy az emberi kapcsolataiban egyre gyakoribbak a feszültségek, konfliktusok, vagy a munkahelyén egyre kellemetlenebbül érzi magát, ezek után a tünetek után jelennek meg a lelki problémák által létrehozott testi tünet is. Így megelőzésre és nem utolsó sorban lazításra, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas gyógymód.

A kezeléshez energetizált gyógyító olajat és aura somát használok, ami segít abban, hogy a minket körülvevő finom energiaburok is tisztulhasson. A holisztikus testmunka nagyon jó kiegészítője lehet más terápiának is, hiszen a 3-as egység, a test, szellem és lélek szintjén harmonizálja az életünket. A kezelés ideje alatt gyakoriak az emlékképek, felismerések, hiszen sokszor éppen az elmélyülés során adatik meg, hogy a tudattalan felengedi az elfojtott érzelmeket és képeket.

A holisztikus masszázs során a gyógyító energia az, ami vezeti a kezelést, így a végére kipihenten és feltöltődött állapotban távozik a páciens. A mostani felgyorsult, felpörgött életvitelt élőknek egy ilyen ellazulás segít megteremteni a belső csend állapotát, amiben a leginkább képesek töltekezni és ahova jó időről-időre megtérni.

A teljes testmasszázs kb. egy-másfél órát vesz igénybe, a hátmasszázs 45 percet. A holisztikus masszázs egy simogató, ringató, finom energetikai masszázstechnika, melynek gyógyereje az energetizált olajokból, az aura tisztításából, az aura soma gyógyító eszenciájából és nem utolsó sorban a kellemes, relaxáló mozdulatokból adódik. Ennek a gyógyulásnak a fókuszában a nyugalom és béke áll, a jobb és bal agyfélteke harmonizácója. Egyedül azokon a bizonyos területeken fejtek ki erőt, ahol csomó, vagy összeállt energiablokk alakult ki, a többi terület így kényelmesen tud lazítani. Az ellazult tudatállapotban sokkal alkalmasabbá válunk problémáink valódi okának felszínre hozásában. A feszült területek megmutatják, hogy életünk mely területén vannak azok a kihívások, amelyek így próbálnak üzenni a testen keresztül. A masszázs hatására visszaáll testünk helyes energetikai állapota, s helyreáll a szervezet fizikai, lelki és szellemi egyensúlya is.

Miben segít a holisztikus teljes testmasszázs?

• Javítja a teljesítőképességet
• Fokozza a vérkeringést
• Javítja az emésztést
• Csökkenti a fájdalmat
• Hatásos reumatológiai megbetegedések (PHS, lumbágó, isiász, arthrosisok) kezelésében,
• Eredményes egyes fejfájás esetén, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést
• Szerepet játszik a betegségek (különösen mozgásbeszűkülésnél) az állapotromlás megelőzésében
• Javítja az izmok állapotát
• Enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását
• Általános közérzetjavító

A teljes testmasszázs kiterjed a hátra, a nyakra, a lábakra, a karokra és az arcra. Ez az energetizáló masszázs a nyugati kultúra és a keleti masszázsok ötvözete. Az ősi szemlélet szerint az életet az Energia hozza létre. Szervezetünkben az Energia a fejtetőtől a felsőtest aljáig húzódó szellemi csatornában áramlik. E csatornát a felülről és alulról áramló, érkező Energia tölti fel. Hét Energiaközpont vagy Csakra található a szellemi csatornán. Mindegyik csakra táplálja a körülötte lévő szerveket és egy belső elválasztású mirigyet, valamint érzelmi, szellemi és lelki funkcióinkra is hatnak.

A hawaiiak szerint annál egészségesebb a test minél szabadabban áramlik benne az Energia. Ez a masszázs segíti az Energiaáramlást, miközben testi-lelki kikapcsolódást nyújt. Tartalmaz klasszikus masszázsmozdulatokat, valamint akupresszúrás és méregtelenítő fogásokat is. A masszázst aroma-masszázsolajjal végezzük, meghitt környezetben (halk relaxáló zene). A fények (gyertyák), illatok ötvözése hozzájárul a test a szellem és a lélek harmóniájának helyreállításához, az izomzat stimulálásához, és a szervezet méregtelenítéséhez.

A holisztikus teljes testmasszázs ára: 10 000 HUF
A holistzikus hátmasszázs ára: 7 000 HUF

Előzetes bejelentkezés szükséges.
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

A masszázs választható helyszínei: Dunabogdány és Budapest


Fotó: Lénárd Tamás