Holisztikus masszázs

Holisztikus szemléletmód

A holisztikus kifejezés a görög 'holos' szóból ered, amelynek jelentése tejes, egész. A holisztikus gyógyítás az embert egésznek tekinti, melyben harmóniában van a test, a szellem és a lélek. A holisztikus gyógyítás célja, hogy ez a harmónia helyreálljon.

Minden probléma, szív-fájdalom, konfliktus és betegség lenyomatot hagy a testben, ezek a lenyomatok pedig gátolják a szabad energia, életerő áramlását a testben. A testmunkával könnyedén kioldhatóak ezek az elakadások, blokkok.

Ha egységben és harmóniában vagyunk akkor EGÉSZSÉGESEK is vagyunk. A létezésben nincsen véletlenszerűség, az egyik lelki állapot előidézője a következőnek, vagy éppen hátráltatója annak, vagy okozata egy betegségnek. Mivel mindennek oka van, amit a világban tapasztalunk, ezért el kell ismernünk annak a létezését, amivel éppen szembetaláljuk magunkat. A holisztikus szemléletmód "ránevel" arra, hogy minden okkal történik velünk és hogy felkutassuk ezeket az okokat.

"Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent." A holisztikus szemléletmód rámutat arra, hogy ami kívülről megtörténik velünk, az már belül létezett, csak nem vettük észre. Ez a szembesülés nem mindig könnyű és zökkenőmentes. Sokszor látszólag egy baleset "áldozataivá" válunk, és bizony ezekben a helyzetekben is belül kell keresnünk az okokat.

HOLISZTIKUS HÁTMASSZÁZS

HOLISZTIKUS TELJES TESTMASSZÁZS

Fotó: Tom Lenard


Hírlevél