Holisztikus teljes testmasszázs

Ez egy lágy, gyógyító jellegű masszázs, amelynek fő célja az, hogy a diszharmonikus állapotból az ember megérkezzen az egységbe. Megelőzésként is javaslom, hiszen, ha az ember észreveszi, hogy az emberi kapcsolataiban egyre gyakoribbak a feszültségek, konfliktusok, vagy a munkahelyén egyre kellemetlenebbül érzi magát, ezek után a tünetek után jelennek meg - a lelki problémák által létrehozott testi tünet is. Így megelőzésre és nem utolsó sorban lazításra, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas gyógymód.

A testmunka kb. másfél órát vesz igénybe. A holisztikus masszázs egy simogató, ringató, finom energetikai masszázstechnika, melynek gyógyereje az energetizált olajokból, az aura tisztításából, az aura soma gyógyító eszenciájából és nem utolsó sorban a kellemes, relaxáló mozdulatokból adódik. Ennek a gyógyulásnak a fókuszában a nyugalom és béke áll, a jobb és bal agyfélteke harmonizácója. Egyedül azokon a bizonyos területeken fejtek ki erőt, ahol csomó, vagy összeállt energiablokk alakult ki, a többi terület így kényelmesen tud lazítani. Az ellazult tudatállapotban sokkal alkalmasabbá válunk problémáink valódi okának felszínre hozásában. A feszült területek megmutatják, hogy életünk mely területén vannak azok a kihívások, amelyek így próbálnak üzenni a testen keresztül. A masszázs hatására visszaáll testünk helyes energetikai állapota, s helyreáll a szervezet fizikai, lelki és szellemi egyensúlya is.

Miben segít a holisztikus teljes testmasszázs?

  • Javítja a teljesítőképességet
  • Fokozza a vérkeringést
  • Javítja az emésztést
  • Csökkenti a fájdalmat
  • Hatásos reumatológiai megbetegedések (PHS, lumbágó, isiász, arthrosisok) kezelésében,
  • Eredményes egyes fejfájás esetén, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést
  • Szerepet játszik a betegségek (különösen mozgásbeszűkülésnél) az állapotromlás megelőzésében
  • Javítja az izmok állapotát
  • Enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását
  • Általános közérzetjavító

A teljes testmasszázs kiterjed a hátra, a nyakra,  a lábakra, a karokra és az arcra. Ez az energetizáló masszázs a nyugati kultúra és a keleti masszázsok ötvözete. Az ősi szemlélet szerint az életet az Energia hozza létre. Szervezetünkben az Energia a fejtetőtől a felsőtest aljáig húzódó szellemi csatornában áramlik. E csatornát a felülről és alulról áramló, érkező Energia tölti fel. Hét Energiaközpont vagy Csakra található a szellemi csatornán. Mindegyik csakra táplálja a körülötte lévő szerveket és egy belső elválasztású mirigyet, valamint érzelmi, szellemi és lelki funkcióinkra is hatnak.

A hawaiiak szerint annál egészségesebb a test minél szabadabban áramlik benne az Energia. Ez a masszázs segíti az Energiaáramlást, miközben testi-lelki kikapcsolódást nyújt. Tartalmaz klasszikus masszázsmozdulatokat, valamint akupresszúrás és méregtelenítő fogásokat is. A masszázst aroma-masszázsolajjal végezzük, meghitt környezetben (halk relaxáló zene). A fények (gyertyák), illatok ötvözése hozzájárul a test a szellem és a lélek harmóniájának helyreállításához, az izomzat stimulálásához, és a szervezet méregtelenítéséhez.

A holisztikus testmunka ára: 7 000 HUF
Előzetes bejelentkezés szükséges.

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

Fotó: Lénárd Tamás


Hírlevél