IET: egy traumatikus esemény lenyomata az energiamezőben

Hogyan raktározódik el a sejtmemória lenyomata az emberi energiamező burkai által?

Stevan Thayer fejlesztette ki az IET új generációs, erőteljes energia terápiát, az ő példáját osztom meg, mert ez nagyon látványosan és érthetően szemlélteti a bennünk végbemenő változásokat és a lenyomatok kialakulását.
Egy Jane-nek nevezett kitalált személy példáján mutatja be ezt a folyamatot, aki fegyveres támadás áldozata lett. Jane a boltban dolgozik, amelyet éppen zárni készülnek. A többi alkalmazott már éppen távozott, Jane bezárta a bejárati ajtót és befejezni készül az elszámolással járó papírmunkát mielőtt ő is távozna. Kopogtatnak az ajtón. Jane azt gondolja, hogy valamelyik munkatársa felejtett el valamit és azért jött vissza. Gondolkodás nélkül odamegy az ajtóhoz és kinyitja, de nem egy munkatársa áll ott, hanem egy fegyveres férfi. A fegyveres férfi Jane fejéhez tartja a pisztolyt és azzal fenyegeti, hogy lelövi, ha nem nyitja ki a széfet. Ez a jelent sokkal több, mint amit Jane érzelmi rendszere biztonságosan meg tud tapasztalni, ezért elkülönül az érzelmektől és betömi őket a sejtmemóriájába.

A következő pontok példák arra, hogy ezek az elfojtott érzelmek mit válthatnak ki az emberi energiamező egyes rétegeiből:

  1. Fizikai burok: a tarkóhoz szorított hideg fém fegyver érzése: izomfeszültséget okoz a test egész hátulsó részén és a gyomor területén, adrenalin áramlást az egész testen keresztül, a bőr hideg és izzadt érzetét kelti.
  2. Emocionális burok: félelmet, fenyegetettséget, stresszt, bizalmatlanságot és harag érzését váltja ki
  3. Mentális burok: olyan gondolatokat okoz, mint pl. „olyan hülye vagyok”, „sosem tudok semmit helyesen csinálni”, „meg fogok halni”, „nem lehet bennem megbízni”, „a férfiak veszélyesek”, és „a férfiak könnyen felülkerekednek rajtam”.
  4. Spirituális burok: ha Jane-t megölték volna a rablás során, spirituális burka minden egyet réteggel kapcsolatos fent említett információt elraktározná és valószínűleg a következő életében újra létrehozná. Ha egy hasonló esemény megtörtént volna egy előző élet során, az élmény újratapasztalása kioldaná a múlt élményt, amely hozzáadódna és fokozná a második tapasztalásréteg intenzitását.


Hogyan dolgozik hát az IET energia a terapeután keresztül?

A kezelés egyik legfontosabb része a kihúzás és elengedés. Minden kihúzó-elengedés azzal kezdődik, hogy a kezem, amellyel kihúzom az energiaszennyeződést, a fizikai test azon sejtmemória területén nyugszik, ahonnan a kihúzás megtörténik. Ebből a pozícióból megkezdődhet a fizikai réteg lenyomataiból származó sejtmemória energia elengedése. Ezek az energetikai alkotóelemek olyan testi érzéseket, mint feszültség, fájdalom, merevség, hőmérséklet-változás, remegés, fülcsengés, szédülés, testi sérülés és fizikai betegség foglalhatnak magukba. A kihúzás az összes energiaburkon keresztülhalad, és minden addigi energiablokk alkotóelemét kivezeti a testből és az emberi energiamezőből.
Az IET kezelés egy erős és mély elengedési technika, ami segít abban, hogy a múltbéli történeteinket elengedjük és a tiszta öröm energiáját integráljuk az életünkbe helyette.

Kammerer Edina Bliss
Jelentkezz be IET kezelésre!

Fotó: Lénárd Tamás


Hírlevél