Integrált energia terápia

Az IET egyike azoknak az új generációs erőteljes energia terápia rendszereknek, amelyek során az energiablokkok oldása azonnal és véglegesen történik. Ennek a technikának a missziója: "Gyógyítsd a világot az emberek szívén keresztül". Ezért találtam rá erre a csodálatos módszerre, mert ez az én hitem is.

Ez a gyógyítás egy energetikai behangoláson alapuló energia terápia rendszer, amely közvetlenül úgy hat a 12 szál DNS valamelyikére, hogy kiegyensúlyozza és átrendezi azokat. Mindegyik behangolás az előzőre épül, így végül mind a 6 DNS pár ereje teljébe kerül.

A kezelés során a test különböző pontjait érintve történik meg az oldás, akik megtapasztalták már ezt a nagy erejű gyógyítást, azok mind érezték azt a mély állapotot, amelyben a gyógyulás megtörténik. Akik még soha nem vettek részt energia gyógyításon, ők azt érezték, hogy nagyon mély állapotban voltak (volt aki belealudt), és utána a közérzetük javult, sokkal jobban és könnyedebbnek érezték utána magukat.

A gyógyítás áldása:

  • A bűntudat elengedése és az ártatlanság rögzítése
  • A bizalmatlanság elengedése és a bizalom rögzítése
  • A szégyen elengedése és a spirituális büszkeség rögzítése
  • A szívfájdalom elengedése és a szeretet rögzítése
  • A visszafojtott harag elengedése és a megbocsátás rögzítése
  • A düh elengedése és a megbocsátás rögzítése
  • A stressz elengedése és a könnyedség rögzítése
  • A félelem elengedése és a biztonság rögzítése


A kezelések a követekző területekre összpontosítanak: fizikai trauma, érzelmi trauma, korlátozó meggyőződésekre és előző életbeli traumára visszavezethető energia lenyomatok kezelésére. A kezelés során zajló folyamatok minden területen: aktiválás, kioldás, elengedés, integrálás és tiszta öröm.

A testünk úgy lett megtervezve, hogy képes meggyógyítani önmagát. Úgy épül fel, hogy ha merítünk a gyógyító erejéből, akkor ez az erő a gyógyuláshoz vezet bennünket. Csupán emlékeznünk kell ezekre az öngyógyító mechanizmusokra. A gyógyítás számomra egy szent kapcsolat, amely során a testet, a lelket és a szellemet szolgálom. Minen gyógyítás sikeres, mert maga a test is gyógyulni akar és minden sejt rendkívüli intelligenciát és erőt hordoz. Időnként mindenkinek szüksége van külső segítségre és útmutatásra, de maga a gyógyulás belső feladat. Ez a gyógyítás segít abban, hogy tudatosan dolgozz a saját energiáiddal, hogy a tested egészségesebb, elméd élesebb és lelked örömtelibb legyen.

A testünk azon képessége, hogy fenntartsa az egészségét és leküzdje a betegségeket, valójában a természet egyik legkülönlegesebb vívmánya, erről mégis keveset tudunk. Olyan világot élünk, amely módszeresen megzavarja ezt a természetes képességet, ezért tudatosan kell foglalkoznunk az egészségünkkel, ha valóban szeretnénk megőrizni teljes épségét. Minél inkább megtapasztaljuk és megérezzük az emberi test finomenergiáit, annál nyilvánvalóbb lesz, hogy egy intelligens erővel találkozunk és működünk együtt.
 

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

A gyógyítás ára: 10 000 HUF

A gyógyítás időtartama:
1 órát vesz igénybe, és egy negyed órás, 20 perces konzultációra lehet még számítani utána, amikor átbeszéljük az élményeket, üzeneteket, tapasztalatokat.
Az Energiagyógyászat választható helyszínei:
Dunabogdány és Budapest

Fotó: Lénárd Tamás