Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Könyvek

Amikor észrevétlenül ráléptem arra az útra, amiben a leginkább kiteljesedhetek, a létezésem örömteli és szeretetteljes lett. Ma már el sem tudom képzelni az életemet írás nélkül. Még akkor is örömöt okozna, ha nem olvasná senki, hogy mit írok. Számomra ez  önismereti és öngyógyító út is egyben.

Hálával tartozom a családomnak és a barátaimnak, amiért mindig támogattak és bátorítottak, még ha én nem is hittem magamban, ők mindig bíztak bennem. Amikor nem láttam magamat, mindig a kellő pillanatban tükröztek vissza. Nem tudtam, hogyan kell könyvet kiadni, hogyan kell olyan körökbe bekerülni, akik ismerettsége segíti a megjelenést. (Ezekről ma sem sokat tudok). :)

Egy dolgot tudtam biztosan, hogy író vagyok, van egy kéziratom és szeretném, ha könyv alakot öltene. Elkezdtem a saját utamat járni, és minden döntéshez, minden helyzethez időben megkaptam az útmutatást és segítséget. Az édesapámnak köszönhetem, hogy végül magánkiadásban megjelent a könyvem, az ő segítsége nélkül, talán még most is egy kézirat lenne. Most látom csak, hogy mennyire tökéletesen elrendezték az Égiek ezt az utat, amit a megálmodáson, megvalósításon keresztül jártam be. Lehetőséget kínáltak arra, hogy generációs érzelmi csomagokat oldjak fel és szabaduljak meg tőlük azáltal, hogy engedtem a vezettetésnek. Gyakran mondogattam azt a mondatot: "minden okkal történik", aztán eljött az a pillanat, amikor mélyen, a gyökereimig hatolt a felismerés, hogy MINDEN OKKAL TÖRTÉNIK. Nekem az írás segít abban, hogy ezeket az okokat tudatosítsam magamban.


Remélem, hogy hosszú lesz a könyvek listája, amelyeket még írhatok az Angyalok áldásával, és sokaknak örömöt okozok velük; talán segítenek bátorságot, erőt meríteni. Nekem is jó, ha olvasok valakinek a felismeréseiről, tapasztalásairól és tudom, hogy nem vagyok egyedül vele; jó, ha olvasok egy olyan gondolatot, amit én is úgy érzek, csak nem tudtam még megfogalmazni.

A legnagyobb bölcsesség a MOST-ban rejlik, a jelen pillanatban.

Számomra egy csodálatos utazás volt a Könyvkiadás, rengetege tanultam magamról és arról, hogy a lehetőségeim  végtelenek és határtalanok. A legnagyobb szükségem a hitemre volt, ami átsegített minden nehézségen, amelyek megmutatták, hogy mennyire kreatív vagyok, és hogyan tudok olyan helyzeteket megoldani, amelyekre azt hittem, hogy képtelen vagyok.

Kammerer Edina Bliss