Kristálygyógyítás szivárvány energiával

Az energiagyógyászat a testi, lelki és spirituális egészség és jóllét támogatásának művészete és tudománya. Az energia visz életet a testbe. A kristályok a fizikai testünkhöz férnek hozzá és a kulcsukkal – az isteni bölcsességgel és szeretettel – nyitják ki a kapukat, s fénnyel lépnek be rajtuk. Így ébresztik fel és erősítik a fénytudatot. A behangolt kristályok különböző formájuk és természetük szerint külön-külön területeken hatnak, új életet, megújító erőt adnak a testünk sejttudatának, ugyanakkor védelmet és oltalmat adnak, s ezzel a védelemmel hozzák harmonizáló rezgésbe a testünket.

A kristályokat már nagyon régóta használják az energiagyógyászatban, korán felismerték a gyógyítók, hogy hatalmas erővel lehet kapcsolódni általuk és a kristályenergia, amit közvetítenek, nagy mértékben befolyásolja az életünket és a gyógyulásunkat. A kristályenergia olyan csatornákon keresztül áramlik, mint a vér az erekben, ezeket az energiacsatornákat meridiánoknak nevezzük, amelyek a különböző szerveket energiával látják el, táplálják azt, feltöltik és ezáltal emelik az adott szerv rezgését. A csatornák azok a vonalak, amelyek segítségével a meridiánok között az energia egyensúlyba kerül.

Életünk során nagyon sok minden történik velünk, ezért gyakori, hogy az életerő áramlása beszűkül, vagy akadályokba ütközik, és ennek következtében részben, vagy teljesen elzáródik. Ezeknek az energiablokkoknak számtalan oka lehet, pl. fizikai trauma, műtét, betegség, kimerültség, alultápláltság, érzelmi válság, elnyomott érzelmek, stressz, félelem, önkorlátozó gondolatok és meggyőződések. Minden olyan érzelem, ami a megosztottságba taszít és távol kerülünk valódi önmagunktól. A kristályenergia azon dolgozik, hogy az egyensúly visszaálljon a testben és újra megérkezzünk az egységbe. Ez egy öngyógyító folyamat, ahogyan a kristályenergia elkezd áramolni a testben és szabad utat kap, szinte magától bekövetkezik a gyógyulás.

A kristálygyógyítás-energiakezelés elsődleges célja, hogy egy egyszerű és gyengéd módszerrel megnyissa az utat a gyógyulni vágyó fizikális és energiatestében a kristályenergia szabad áramlása előtt, az energiát az akupresszúrás pontokhoz hasonló pontokon vezetem át, ezek olyan területek a testen, ahol az energiaáramlás a testfelülethez közel kerül és itt az energiaátvitel hatékonyan működik. Ilyenkor az elnyomott energiatöltet feloszlik és új egyensúlyt keres az energiamezőben.

A kristályenergiára többféleképpen lehet reagálni:
lehet, hogy a gyógyulni vágyó nem érez semmit (gyógyulás érzelmek nélkül), mert tudattalanul ismerős számára az energia és teljes mértékben együttműködik vele, fizikai érzéseket tapasztal (vibrálás, rezgés, nyomás, hőmérsékletváltozás), de érzelmi megnyilvánulások is előfordulhatnak (harag, szomorúság, stb.)

Amikor a kristályenergia áthalad az energiamezőnkön, érezhetjük, hogy energetikai intuitivitásunk erőteljesen megnő. Energetikai intuitív létezőként az emberi határok szokásos mértékénél jóval magasabb szinten érzékeljük. Minden ember rendelkezik azzal a képességgel, hogy érzékelje az energiát, de sokszor ezek elzáródnak félelmek, hiedelmek miatt és szükség van a megtisztításukra.

A kristályenergia ismét összekapcsol a Lélekkel, a fizikai síkon gyakran előfordul, hogy a hétköznapok tevékenysége annyira elborítja az embereket, hogy elfeledkezzünk arról, hogy nem csak ez a test vagyunk, ennél sokkal, de sokkal több. A kristályenergia összeköt a Felsőbb Énünkkel, helyrehozza a kapcsolatot a Forrással és összekapcsol bennünket a sorsfeladatunkkal, a vállalt életcélunkkal. "Kristálytiszta energia vagy, mely saját univerzumával összhangban vibrál. Harmóniában rezeghetsz az örökkévalóság minden tudásával. Kristályod felerősítheti ezt a tudást számodra, míg el nem érkezik a nap, amikor eggyé válsz ezzel az energiával. Akkor önmagad mesterévé váltál, s megvilágosodott lény lett belőled." Dr. Frank Alper

Ennek az ÚJ energiának a nagyon pozitív oldala, hogy egyre több embert emel magasabb tudatszintre. Ezek az emberek a Fény vízöntőkori gyermekei, akik megosztják a tudásukat, szeretetüket és reményüket az emberiséggel, hogy egyre inkább növeljék a rezgést. Ez az új kor ismertette meg velünk a kristályokban rejlő, határtalan lehetőségeket, hogy segítsen ezeknek az embereknek a feladatuk teljesítésében. A kristályok mindenütt ott vannak körülöttünk. A Föld felszínének 33 %-át ásványok teszik ki, míg ismeretlen mennyiségű kristály rejlik a víz alatt.

Atlantisz és Lemúria legendás civilizációiban a kristályok jelentették a fő energiaforrást, azonkívül gyógyításhoz, tanításhoz és csillagközi kommunikációhoz használták őket. Nem is olyan régen a sámánok használták fel ezeket a köveket a rituáléikban, hogy az embert összekapcsolják szellemeivel. Az alkimisták a kristályok rejtett sajátosságaival dolgoztak, hogy feltárják a Föld titkait.

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

A gyógyítás ára: 15 000 HUF
A gyógyítás időtartama: 1 órát vesz igénybe, és egy negyed órás, 20 perces konzultációra lehet még számítani utána, amikor átbeszéljük az élményeket, üzeneteket, tapasztalatokat.
Az Energiagyógyászat választható helyszínei: Dunabogdány és Budapest.

Fotó: Lénárd Tamás


Hírlevél