Meditációk, Tanfolyamok, Mozgásterápiák

LÉLEK KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Kristályszív Akadémia

Egy nagyon különleges képzésre invitállak Téged a kristályok világába. Izgalmas jövő vár ránk most, hogy kezdjük megnyitni az elménket a mágneses energiák előtt, s ha elkezdjük tudatosan használni a kristályokat, megláthatjuk, hogy milyen hatalmas mértékben formálják át az életünket. Egyre több ember nyílik meg a holisztikus életmódra és a kristályok használatára. Ez azt jelenti, hogy spirituálisan növekszünk és befogadóvá válunk a magasabb szintű, ősi energiamintákra, tudásra.

A kristályok energiamintákat szívnak magukba, képesek kifejezésre juttatott igényeinket "szolgálni". Ha pl. azt szeretnénk, hogy lila fényt bocsássanak ki magukból, csupán a kezünkbe kell vennünk a kristályt, s ha beprogramozzuk erre, már meg is jelenik benne a lila szín frekvenciája. A kristályokat már több, mint 80 ezer éve használják a Földön. Lemúria és Atlantisz ősi civilizációiban az erő forrásaként szolgáltak és energetikai információk közvetítésére használták más, tudatos létformák felé. Az emberek kezdenek válaszokat keresni bizonyos kérdésekre, pl. arra, hogy az élet miért olyan összetett és bonyolult gyakran, hogy a jelenlegi civilizáció miért változott az ellentmondások tömkelegévé. Ha kívülről nem találjuk meg a válaszokat, akkor az ember elkezd befelé figyelni és önmagában kezd keresni. E belső tudatosságba a kristályokon keresztül is vezet út.

A Vízöntő korszakát a megvilágosodás régóta várt időszakának tartják, mely tudást, megértést és békét hoz a világunkba. Ehelyett azonban úgy tűnik, hogy pont az ellenkezője történik. Az olyan nagyra tartott modern technológia és a geológiai változások - amelyeket állítólag a Föld tengelyének elmozdulása okoz - együttes hatása egyre több vulkánkitörést, földrengést és más természeti katasztrófákat eredményez. Az emberek közötti összetartás teljes hiánya politikai zűrzavarhoz és az egész társadalomra szétterjedő feszültségekhez vezet. Úgy tűnik, hogy az emberiség önpusztító viselkedésének következtében a bolygónk a szakadék szélére ért.

Azonban az ÚJ energiának megvan a maga pozitív oldala is: egyre több embert emel magasabb tudatszintre. Ezek az emberek a Fény vízöntőkori gyermekei, akik megosztják a tudásukat, szeretetüket és reményüket az emberiséggel, hogy egyre inkább növeljék a rezgést. Ez az új kor ismertette meg velünk a kristályokban rejlő, határtalan lehetőségeket, hogy segítsen ezeknek az embereknek a feladatuk teljesítésében. A kristályok mindenütt ott vannak körülöttünk. A Föld felszínének 33 %-át ásványok teszik ki, míg ismeretlen mennyiségű kristály rejlik a víz alatt.

Ez a tanfolyam azért született meg, mert bár a legtöbben tisztában vagyunk a TUDATOS szó jelentésével, mégsem éljük azon a szinten, ahogyan kellene. A tudatosság arra utal, hogy figyelmesek és érzékenyek vagyunk, s összhangban vagyunk a lelkünkkel. A külső és belső állapotokra egyaránt érzékenyen reagálunk, tudjuk, hogy csak az jelenhet meg kívül, ami bennünk is bennünk van. Egyfajta belső bizonyosság, tudás ez, a tudatalatti és a tudatos állapotok egyidejű megértése és felismerése. A kristályok segíthetnek felszabadítani az elme e területeit, és képessé tesznek arra, hogy létrehozzuk az egyensúly csodálatos állapotát, s ezt fenn is tartsuk a tudattalan és tudatos állapotok között.

Amint a tudattalan és a tudatos állapotok közötti híd egyre kisebb, a spirituális és a fizikai én minden aspektusa egységgé olvad össze. A látens intuitív elme a kristálygyógyításon keresztül hozzáférhetővé válik. Amikor az étertest pozitív üzeneteket közvetít fizikai megfelelője felé, a test az elme tökéletes templomává válik. Hogy működni tudjunk ebben a gyorsan változó világban, nagyobb békességre és harmóniára van szükségünk önmagunkkal. Még csak most kezdjük felfedezni a kristályokban rejlő erőket, amelyek fejlődésre ösztönzik az újonnan felébredt tudatosságunk spirituális és fizikai aspektusait. Fedezd fel a belső világodat a kristályok energiáinak használatával, hogy megérkezz a tökéletes harmónia állapotába. Innen tudod meglelni magadban a valódi gyógyítót.

A képzés célja, hogy megismerjük a kristályokat, megtanuljuk tudatosan használni őket és a képzés végén egy külön hétvégén megtanuljuk magát a kristály gyógyítást.

A tanfolyam időpontjai: Ára:
Október 8. szombat 09.00.-17.00.: Füstkvarc 15.000.-
November 12. szombat 09.00.-17.00.: Karneol 15.000.-
December 10. szombat 09.00.-17.00.: Citrin 15.000.-
Január 14. szombat 09.00.-17.00.: Rózsakvarc 15.000.-
Február 11. szombat 09.00.-17.00.: Türkiz 15.000.-
Március 11. szombat 09.00.-17.00.: Lápis Lazuli 15.000.-
Április 8. szombat 09.00.-17.00.: Ametiszt 15.000.-
Május 13. szombat 09.00.-17.00.: Záró alkalom, hegyikristály 15.000.-

Június 10-11: két napos alkalom, amikor magát a kristály-gyógyítást tanuljuk meg szivárvány energiával. 25.000.-

Tematika:
- Ezeken az alkalmakon megtanuljuk a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális hatásait a kristályoknak
- Megtanuljuk a kristályanatómiát, hogyan hatnak az egyes kristályok a szervekre, hogyan működik a kristályhálózat, hogyan befolyásolja a DNS-ünket
- Megkapjuk a 7 sugár beavatását, amely a szivárvány energia szempontjából nagyon fontos
- Megtanulunk olyan szertartási elemeket, amelyek egy gyógyító munkájához elengedhetetlenek
- Megtanulunk a kristályokkal kapcsolatos minden információt: védelem, tisztítás, programozás, kristály elixír, kristály permet
- A kiválasztott kristályok legendáit megtanuljuk
- Elsajátítunk kristály kirakási módokat, hogy tudjuk ezek mit, hogyan alakítanak
- Meditáció és energetikai munka minden alkalommal várhat

A tanfolyam különböző alkalmai egymásra épülnek, ezért célszerű mindegyiken jelen lenni. A tanfolyam fizethető egyben, vagy alkalmanként. A jelentkezést 7.000.- Ft előleg befizetésével lehet véglegesíteni. Bármilyen kérdés esetén várjuk a megkeresést eamilben. A jelentkezést és az előleg befizetését követően egy írásbeli visszaigazolást fogok küldeni.

Jelentkezés és bővebb információ: blissragyogas@gmail.com
Szeretettel:
Kammerer Edina Bliss és Fehér Csilla ♥


Hírlevél