Meditációs Cd

A meditációs cd ötlete Lourdes-ban, egy csodálatos, meditatív állapotban érkezett meg. Akkor még fogalmam sem volt, hogyan tudom majd megvalósítani, hirtelen számtalan kérdés lüktetett bennem, de az Égiek csendességre intettek. Ahogyan a gondolatok zakatolása abbamaradt és egyre távolabb kerültem a hogyan? miért? kinek? mikor? kitől?, stb. kérdésektől, egyre közelebb kerültem a megvalósuláshoz. Mindent egyszerre tudni akartam, hogyan fogom majd kivitelezni, de az Égiek ezzel kapcsolatban csak annyi útmutatást adtak, hogy majd vezetnek.


Őszintén kicsit zabos is lettem az Angyalokra, mert akkor még jóval türelmetlenebb voltam, mint most, de az a folyamat, ami ott elkezdődött bennem Lourdes-ban a meditáció-s cd létrehozásával kapcsolatban, a türelmet is gyógyította bennem. Ráébredtem arra, hogy a türelmetlenség egy olyan indokolatlanul gyors tempó, ami elveszi a létrehozás, az alkotó folyamatok megélésének örömét... Olvasd tovább a blogomon!

Azóta már több meditációs cd-vel elkészültem és rádöbbentem, hogy a természetben csodálatos útmutatásokat kapok, az ihletett ötletek valóra váltásához mindig, minden segítséget megkapunk. Ezeket az ötleteket nem szabad eltékozolni, mert az elménkkel nem vagyunk képesek felfogni, hogyan valósulhatna meg. Ezen nem nekünk kell gondolkodnunk, a mi feladatunk mindössze annyi, ha érezzük a hívást, akkor menni kell. :)

Ha az Angyalok, Égiek egy közös munkára hívnak, az azért van, mert azt csak mi tudjuk elvégezni. Ilyenkor kishitűségből, félelmből mozdulatlanságba burkolózni nem jó választás, hiszen az Angyalok ponosan tudják, hogy miért minket választanak ki egy feladatra. Miért a mi eszenciánk az, ami képes átadni azt a gyógyulást, amire többeknek szüksége van.Hírlevél