Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Megjelenések

Szeretek verseket írni, a rímek egyszerűen csak keresztüláramolnak rajtam, egy sokkal lágyabb és meghittebb energia ölel ilyenkor magába. Korai verseim nagyon sokat segítettek abban, hogy feltárjam a lelkem legmélyén rejtőző „titkokat”. Még kerestem a szavaim erejét, kerestem magam a világban. A versek segítségével a legmélyebb érzelmeimet tudom előhívni magamból és sokszor másokból is kiváltom általuk a legmélyebb érzelmeiket.


Mikor erőre találtam a verseimben, elkezdtem pályázatokon indulni velük. Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy egy „jó” költő meghökkent és felráz, és régen tartottak az emberek attól, hogy valakit egy költő a „szájára vegyen”. De nekem elég a szeretet ereje. Nem akarok harcolni és nem akarok mintákat követni, hiszem, hogy elég az, aki vagyok ahhoz, hogy eljussak az emberek szívéhez.


A Szárnypróbálgatók Országos Antológiája (2011) volt az első nyertes pályázat, amikor megkaptam a levelet, hogy bekerültem, az öröm úgy száguldott keresztül az ereimen, hogy azt hittem felrobbanok és boldog, vidám könnycseppek gördültek le az arcomon, tudtam, hogy megtaláltam magamból egy darabot. Tudtam, hogy ez én vagyok. Csodálatos érzés volt.


A Verselő Országos Antológiába két verssel pályáztam. Úgy neveltek a szüleim, hogy a család a legfontosabb az életben, így sok tanulást is hozok ebből a körből, s talán éppen azért nyerhettek pont ezek a versek, hogy segítsenek visszavezetni engem is, és talán az olvasót is a család szent kötelékébe. Amikor ráéreztem, hogyan támogat a család az életben, onnantól kezdve, ha kihívással találkozom, szinte érzem, hogy lüktetnek a gyökereim, s így sokkal könnyebben mozgok a világban.

Az Antológiák Gondolat esszenciák nevű antológiába két versem jelent meg, az egyik a Téli éjszakán, a másik a Vár ránk az élet című verseim.