Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Mesék

A Magyar Mesepályázatra készült meséim alább letölthetőek, elolvashatóak.A pályázatnál kritérium volt, hogy létező magyar helyszínen játszódjon a mese és magyar nevek szerepeljenek benne. A helyszínek adottak voltak, a Dunakanyar gyönyörű tájai varázslatos helyszínek akár a mesék, akár a valóság világában.


A Gréta és a Nagy Gesztenyefa Dunabogdányban játszódik, egy számomra nagyon kedves helyen, gyakran ellátogatok oda, ha kikapcsolódásra vágyom, ezért egyértelmű volt, hogy ez lesz az egyik mese helyszíne, hiszen varázslatos természeti hely. Lejjebb olvasható a mese :)


A Gréta és Manka örökreszóló barátságot köt című mese Leányfalun játszódik, ahol barátaim élnek az erdő közelében, gyakran kirándulunk arra, és nagyon közel érzem magamhoz a természet megannyi csodáját, amivel arrafelé találkozom.


A Gréta és a Tavirózsák Birodalma című mese Szentendrére kalauzolja a gyerekeket, a patak partja sok kedves emléket idézett bennem, ezért választottam azt a kicsit vadregényesebb helyszínt. Ebben a mesében annyi mesebeli elem van, hogy a valóságban nincsen ott tó, egyébként ez is egy valós helyszín.