Napfonat csakra harmonizáló cd

A cd-n található hanganyagok:

1.Track: A napfonat csakráról általában (információ)
2.Track: Megérkezés (lazító relaxáció)
3.Track: A negatív archetípus: a szolga (információ)
4.Track: Gyakorlat a negatív archetípus feloldására (energetikai oldás)
5.Track: A pozitív archetípus: a harcos (információ)
6.Track: Gyakorlat a pozitív archetípus meggyógyítására
7.Track: Csakraharmonizáló meditáció


Nekem való a cd? Miben akadályoz a rosszul működő napfonat csakra?

Egyensúlyban lévő energia: erősek és magabiztosak vagyunk és tisztában vagyunk a világban betöltött helyünkkel. Ezért nem kell túlságosan erőteljesen érvényesítenünk a saját akaratunkat vagy a célunk elérését. Az emberek tisztelnek bennünket és mi is ugyanígy tisztelünk másokat. Ezt a tiszteletet őszintén vállalt véleményünknek, egyéniségünknek és nyugodt erőnknek köszönhetjük. A teljes személyiségű ember felismeri az érzéseket és megfelelő módon fejezi ki, nem pedig tagadja azokat. Ha az energia szabadon áramlik a napfonat csakra és a harmadik szem csakra között, akkor elérhetővé válnak a legbelsőbb vágyaid. Az ékszervárosnak is nevezett napfonat csakra felruházhat bennünket azzal a képességgel, hogy rejtett kincseket találjunk, ha energiánk szabadon áramlik ezen a területen. Ez lehet spirituális kincs, de lehet az anyagi síkon megjelenő bőség is.


Gátolt energia: testi szinten emésztési problémák formájában jelentkezik, ide tartoznak a cukorbetegség, a fekélyek, a bulimia, az anorexia, a mértéktelen evés, a haspuffadás, az epekő, a máj vagy a szemproblémák. Ha itt az energia kibillen az egyensúlyból, az illető zsarnoki, agresszív, rámenős lehet, és semmibe vesz másokat. A személyiségétől függően lehet munkamániás, materialista, dühös, uralkodó, hiú vagy prűd. Ha a napfonat csakra energiája gátolt, az illető félhet az egyedülléttől, bizonytalan lehet, és állandó megnyugtatást igényelhet. Hiányozhat belőle az önbizalom, lehetséges, hogy szelíd, engedékeny és képtelen kiállni saját magáért. Könnyen elcsügged és az életet akadályokkal telinek látja. Az ilyen temperamentumú embereknél erre gyakran a bemélyedt, horpadt has utal. Az itt jelenlévő blokkok megakadályozzák a felső csakrák megnyitását.

Miért fontos, hogy harmóniában legyen a gyökércsakra?

ez a csakra az önértékelésünkkel és személyes erőnkkel áll kapcsolatban. Energiái segítenek önbecsülésünk, határozottságunk és magabiztosságunk kialakításában. Amikor engedelmesek és érzékenyek vagyunk más emberek hatásaival szemben, ennek a központnak az energiája legyengül és erőtlennek érezzük magunkat. Ez egy fontos központ, mert ez irányítja az energiák befogadását és kiáramlását a másokkal való energiacsere során. Amikor birtokoljuk és elfogadjuk értékeinket, jól tudva, hogy a számunkra lehető legjobbat érdemeljük, olyan embereket idézünk meg az életünkbe, akik gondoskodást, kedvességet és tiszteletet mutatnak felénk. Csak akkor léphetünk a bizonyosság és a szeretet kötelékeinek magasabb szintjére, ha birtokoljuk saját erőnket.
Amikor képtelenek vagyunk értékelni és tisztelni magunkat, úgy érezzük, hogy mások negativitásának terhét cipeljük magunkon, és olykor igen rosszul bánnak velünk. Amikor ez a központ gyenge, olyan élményeket teremtünk magunknak, melyek aláássák az önértékelésünket és szétzúzzák a magabiztosságunkat. Az önértékelési és öntiszteleti szintünk határozza meg kapcsolataink minőségét és teszi lehetővé az egyenlő mértékű érzelmi energia kicserélését. Olyan embereket vonzzunk az életünkbe, akik önszeretetünket és önértékelésünket tükrözik vissza ránk. A csakra pozitív és negatív aspektusát képviselő két archetípus a szolga és a harcos. Egymás ellentétei, melyek megmutatják, hogyan nyilvánítjuk meg életünkben önértékelésünket és személyes erőnket.

Ha úgy érzed, hogy ezek a témák Téged is foglalkoztatnak, gyere el a legközelebbi csakraharmonizáló foglalkozásra, vagy rendeld meg emailben a cd-t és dolgozz saját tempódban otthon!

A cd ára: 2 000 HUF (a cd nem stúdióban lett felvéve, de nagyon jó minőségű hanganyag).
Rendelhető: blissragyogas@gmail.com


Hírlevél