Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Nőnapi konferencia

Nőnapon lezajlott egy csodálatos, női minőségben lüketető, nőnapi rendzevény. A fókuszban nem a férfiak kizárása volt, hanem a női minőség fénybe emelése. A női szerepek, archetípusok megértése, elmélyítése és "zökkenőmentes" használata.

Az előadásom témája: Bennünk élő Istennők - Női archetípusok a hétköznapokban. Nagyon izgalmas világ számomra a női lét, a női psziché kutatása és megismerése. Rengeteg szerep van, aminek meg kell felelnünk, el kell sajátítanunk gyermekkorunktól kezdve, de vajon a gyógyult vagy sérült mintákat tanuljuk meg? Mi a női örökségünk? S mihez kezdünk ezzel? Ezek nagyon fontos kérdések, amelyek ellentmondásait csak mi magunk olhatjuk fel a megtapasztalásban és a megértésben.

Ismerjük a női erőnket? A női minőségünket? Tujduk-e, hogy a tudattalan mélységeiben milyen archetípusok bújnak meg, amelyek tudattalanul befolyásolják a gondolatainkat, érzéseinket és viselkedésünket? Kíváncsiak vagyunk ezekre? Ha igen, érdemes ebben a témában mélyebbre ásni, hiszen 2014 a nők éve, itt az idő, hogy mi feloldódjuk a sérelmekben és a megbocsátásban és megérkezzünk a valódi női minőségbe.


Hírlevél