Párkapcsolati Gyógyítás

Ebben a felgyorsult világban sokszor egyre nehezebbek a megtapasztalások a párkapcsolatainkban. Gyarkan tapasztalom, hogy a felelősség elvállalása mindkét félnél nehézségekbe ütközik és gyakran ér véget olyan értékes párkapcsolat, ami valaha csodálatos energiákból indult el, és mégis egy nehézségekkel teli rémálommá vált. Számomra fontos vállalás, hogy segítsek abban, hogy újra fény gyúljon a szívekben.

A párkapcsolatainkban gyakran válunk az emberi játszmák áldozataivá, amelyek kibillentenek az egyensúlyunkból és megmérgezik a szerelmünket. De ennek nem kell így lennie! Sokszor a párkapcsolati energiamezőnk teljesen szennyezett, elborítják a félelmek, mások „jóindulatú” figyelmeztetései és hosszasan sorolhatnám még, hogy mi minden lehet hatással a szerelmünk terére. Ezek szépen lassan elszívják a pozitív életerőt erről a területről, s hirtelen észrevesszük, hogy egyre türelmetlenebbek vagyunk a másikkal, és szavainkból, tetteinkből hiányzik a szeretet.

Arról nem is beszélve, hogy gyakran teljesen automatikusan bekapcsolnak azok a minták, lenyomatok, amelyeket otthon láttunk a szüleinktől, a társunk egyetlen elejtett mondata képes olyan emlékeket aktiválni, amelyek látszólag ártalmatlannak tűnnek, ám mégis életre hívnak egy olyan folyamatot közöttünk, amelyet mi eljátszunk, de mégsem a sajátunk.

Abban hiszek, hogy meg lehet gyógyítani egy párkapcsolatot, ha mindkét fél elvállalja a saját részét, a saját felelősségét, ha mindketten akarnak változni azért, hogy boldogok lehessenek együtt, akkor helyre lehet hozni mindent. Ha visszatekintesz az életeden, lehet, hogy észreveszed, hogy mennyire hasonló partnereket vonzottál be az életedbe, és talán éppen most jött el a pillanat, hogy ne egy újabb párkapcsolatban keresd a boldogságodat, hanem szembenézz azzal, amit eddig nem akartál észrevenni.

A közös párkapcsolati gyógyítás egy gyönyörű misztérium, amelyben mindkét fél női-férfi sérülései gyógyulnak, amelyben a lelkek újra egyesülnek a szeretet szentségében, amely során a párkapcsolati energiamező megtisztul és újra felragyog, hogy egymás társasága biztonságot, támogatást és szeretetet nyújtson. Az eltávolodott lelkek újra egymás felé fordulnak és a pár lehetőséget kap arra, hogy az Angyalok áldásával újra megélje azt a csodát, ami annak idején összehozta a párjával.

A lélekben tett utazás mély és magával ragadó, egy csodálatos megtapasztalás és utazás. Ha érzed a hívást, Te és a párod, hogy szeretnétek tenni a párkapcsolatotokért, akkor várlak szeretettel egy csodálatos és őszinte utazásra, ami egy fantasztikus élményt és kikapcsolódást nyújt mindkettőtöknek.


Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

A párkapcsolati gyógyítás ára: 15 000 HUF

A párkapcsolati gyógyítás időtartama: kb. másfél óra, egy órás közös gyógyítás, fél órás konzultációval.
Az Energiagyógyászat választható helyszínei: Dunabogdány és X&Y Budapest, holisztikus központ


A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.


Hírlevél