Pszichikai képességek felélesztése

ÉLD MEG TUDATOSAN AZT A RÉSZEDET, AMI ÁLTAL A TEREMTŐ ERŐD KI TUD BONTAKOZNI ♥

Szeretettel várlak egy két napos tanfolyamon, ahol a fókuszban az érzékelés és annak tudatosítása van. Sokan érzékelnek bizonyos dolgokat, de nem tudnak bánni ezekkel a képességeikkel, abban szeretnék segíteni, hogy a tapasztalást megtámogassuk tudatossággal és tudással. Foglalkozunk az érzékelés, a hallás, a tudás és látás témaköreivel, és mélyen kapcsolódunk azzal a részünkkel, aki számára természetes, hogy élje ezeket a képességeket.

LÉGY ÖNMAGAD, LÉGY ÖNMAGAD LÉNYED LEGTÁGABB ÉS LEGMAGASABB RENDŰ ÉRTELMÉBEN! Légy önmagad saját igazságodban, saját hatalmadban, saját erődben. Az intuíciót megmagyarázhatatlan belső tudásnak, megérzésnek, ösztönös tudásnak tartják. Számomra az intuíció egy fejlődési folyamata is egyben, amely által hozzáférhető számunkra a legmélyebb, belső  bölcsességünk. Ez az a részünk, ahol hozzáférhető számunkra a teremtés belső hangja. A mi kultúránk egyelőre nem támogatja a belső hang tudatosságának kifejlesztését. A bensők felé fordulva megkezdhetjük intuitív utazásunkat a végtelen lehetőségek birodalmába, ha elfogadjuk, hogy a világ sokkal több, mint amit a fizikai érzékszerveinkkel és a racionális elménkkel érzékelünk belőle.

Sok tisztító-feloldó gyakorlatot fogunk csinálni, és azért dolgozunk két napig, hogy tisztuljon az intuíciónk, hogy ne zárjuk el félelemből azokat a csatornákat, amelyeken keresztül érkeznek ezek az információk hozzánk. Pontosítjuk az érzékelésünket, stabilizáljuk az élményeket, feloldjuk a belső ellenállásokat. Egyre több ember ébred rá saját belső elhívására, hogy megnyíljon egy tágabb valóság lehetőségére, amely látszólag rejtve van a mindennapi tudatosságunk elől. Intuitív adottságaink kifejlsztése nem más, mint lényünk magjához vezető rendkívüli utazás, melynek során eltávolítjuk azokat az akadályokat, melyek elválasztanak bennünket a SZERETET teljességétől. Minél több dolgon haladunk keresztül és minél több felesleges poggyásztól válunk meg, annál tisztábban és fényesebben sugárzik belőlünk a lelkünk, s annál könnyedebben és természetesebben tudjuk megélni önmagunkat. Minél nagyobb mértékben árad keresztül a szeretet a lényünkön, annál nagyobb valószínűséggel élünk intuitív tudatosságunkkal.

A spirituális út önmagunkról való tudatosságunk felélesztésével kezdődik. Sokan csak csekély mértékben vagyunk tudatosak önmagunkról, van, hogy egy találkozás után órákig vagy napokig nem vesszük észre, hogy dühösek vagyunk, vagy megsértődtünk valami miatt. Az is lehet, hogy hirtelen dühöt érzünk magunkban, ám nem tudjuk, hogy mi lobbantotta lángra a haragunkat. Amikor egy gyermek megszületik, tudata még szorosan összeköttetésben áll a spirituális világgal. Az a tény, hogy a kultúránk nem ismeri el a misztikus élményt, arra ösztönzi a gyermekeket, hogy bezárják az ajtót látomásaik, tudásuk és érzékelésük előtt. Azonban egyre több ember ébred tudatára a saját spirituális küldetésének, s annak a gazdag bölcsességnek és útmutatásnak, ami akkor válik elérhetővé számunkra, ha megnyílunk a lehetőségek egy másik világa előtt.

Ez a tanfolyam egy jó alap arra, hogy elmerüljünk kicsit a pszichikai képességeink világában, hogy több figyelmet kapjon a láthatatlan világ, az energiák észlelése, hogy a döntéseinket ne csak a racionális logika, vagy félelemalapú gondolkodás határozza meg, hanem egy magasabb és tudatosabb valóság nézőpontja. E szabad útra a lelkünkön keresztül lelhetünk rá.

A két nap alatt a tisztító gyakorlatokon kívül átbeszéljük a szellemi törvényeket, amelyek hatással vannak a világunkra, kapcsolódunk az egyetemes energiával, megtapasztaljuk az energiát, fejlesztjük a belső hangunkat, kapcsolódunk a csakráinkkal és felmérjük azok állapotát, megtapasztalaunk rezgéseket, üzenetet közvetítünk és felfedezzük a láthatatlan világ adottságait.

Kis létszámban dolgozunk, ezért előzetes bejelentkezés szükséges a programra. Az időpontokat az AKTUÁLIS menüben találod.
A tanfolyam ára: 30 000 HUF/2nap

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.


Hírlevél