Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Pszicho Pilis: könyvbemutató és előadás

A Pszicho Pilis egy grafológiai konferencia, amelyet Dobogókőn tartanak meg minden évben. Számos látogatót vonz az igényes programsorozat, és idén (2013-ban) én is lehetőséget kaptam, hogy bemutassam a könyvemet és megosszam az érdeklődökkel azt a szellemi információt, amely élő jelenléttel hatja át a könyvet.

Az előadásom témája a stresszoldó technikák volt, hiszen ez egy olyan téma, ami nagy érdeklődésre tart számot, számos alkalommal tartok ebben a témában előadást. Mindig hozzáteszek valami újat, hiszen napról napra én magam is sokat tapasztalok. Arról tudok és csak arról szeretek beszélni, amin saját magam is keresztül mentem, amiben hiteles vagyok.

A saját fejlesztűsú táncmeditáicóm - a TEA Tánc - is helyett kapott a két napos rendezvényen. A tánc segítségével nagyon könnyű feldolgozni a bennünk munkáló feszültségeket, könnyű elengedni olyan érzelmi csomagokat, amelyeket csak cipeltünk idáig, de már azt sem tudjuk, hogy kié és mit keres nálunk. :) A testünk vezet, s a testünk sokkal bölcsebb, mint mi magunk, ilyenkor engedjük, hogy vezssen, és átadjuk magunkat a gyógyulásnak.


Hírlevél