Spirit Light - Tisztánlátó iskola Alaptanfolyam

A Californinai Tisztánlátó Iskola képzésével sok-sok évvel ezelőtt találkoztam, akkor még azt hittem, hogy valaki vagy tisztánlátónak születik, vagy nem. A képzés során kiderült számomra, hogy mindannyian rendelkezünk születésünkkor ezzel a csodálatos képességgel, de sokan, kötzük én is, a szocializáció során elveszítjük ezt a kincset. Így most nem tanulni hívlak, hanem emlékezni. Emlékezni arra, hogy ki vagy, hogy milyen erő lakozik a szívedben és hogyan tudod ezt a különleges képességet a saját fejlődésed szolgálatába állítani. Ez nem egy könnyű út, a fejlődés, a tudatnövekedés azzal jár, hogy el kell engedned sok mindent, amivel korábban azonosítottad magad, cserébe viszont kinyílik a tér és magába fogad.

Ez az irányzat a Californiai San Francisco Öböl Környékén keletkezett a 60-as években, ekkor indult el a kísérletező és alkotó szakasza, majd a 80-as évekre alakult ki az első intézmény, amely hivatalosan és rendszerbe foglalva tanította ezeket a tananyagokat, fokozatokat és tudat-tereket. Az első ilyen intézmény a Berkeley Psychic Institute, ma is műkdik és segít a tanítványoknak, hogy rátaláljanak egy olyan útra, amely közelebb visz önmagukhoz. A rendkívül karizmatikus alapító halála után azonban több Iskola vált le belőle, melyek tovább tisztították, és feltöltötték a 21.század új és friss energiáival  a tananyagokat. Igyekeztek levágni róla azokat az elavult, egy más korszakhoz illeszkedő rendszereket, amelyek nem segítették a hétköznapi tanulást. Így jött létre ez a világos, gyakran meglepően őszinte és nagyon hatékony tananyag.

Sok éven keresztül az egyéni konzultációkon számtalan ember találkozott ezzel a technikával, és döbbent meg a hatékonyságán és egyszerűségén. Ezen kíváncsiság és a sok megkersés hatására, 2015-ben indult el az első tisztánlátó képzésem, amely során a kiváló tananyagot tovább bővítettem a saját tapasztalataimmal, gyakorlatai megfigyeléseimmel. Maga a képzés egy erőteljes önismereti utazás és egy olyan mértékű gyógyulás, amelynek során feldolgozzuk közösen a komfortzónánk szűkös keretét és beleengedjük magunkat egy olyan tudat-térbe, ahol számos információt érünk el a "láthatatlan világból".

Az egyik fő motivációm ezzel az iskolával az, hogy a láthatatlan világot láthatóvá tegyük és hogy a tisztánlátás segítségével könnyebbé és szabadabbá tegyük az életünket. Én másfél év alatt végeztem el ezt az iskolát, ezt a tematikát szűkítettem és próbáltam meg egy olyan struktúrába foglalni, amit könnyedén be tudunk illeszteni a hétköznapokba. Így született meg a 7 hónapos képzés, amelynek mindegyik alkalma egymásra épül, ezért szerencsés, ha mindegyik alkalmon részt tudunk venni.

Alapvető célom ezzel a csoporttal a gyógyulás, gyógyítás, nem feltétlenül a „jóslás”, mivel én ebben nem hiszek. A jelenben éppen elegendő választ találunk az aktuális feladatainkkal kapcsolatban és a jövő úgy alakul, ahogyan a jelen pillanatban gyógyulunk. Ezért nekem mindig ezen van a fókuszom. Ha anélkül tekintünk a jövőbe, hogy összefüggésbe hoznánk azt a jelennel vagy a múlttal, csak annyit érünk el, hogy csillapítjuk annak a személynek az aggodalmait, akinek az olvasást végezzük, vagy még több félelmet keltünk benne. Minél többet gyakorolunk, annál természetesebben fogjuk használni a tisztánlátó képességünket.
Az emberek azért szenvednek különböző fájdalmaktól és gyötrelmektől, mert nem képesek arra, hogy szellemként tekintsenek önmagukra. A kurzus alatt egyre inkább tudatára ébredünk a szellem mivoltunknak, és azoknak a láthatatlan erőknek, amelyek hatással vannak ránk.

Mi akadályozza a tisztánlátást?
Az elvakult szkepticizmus, ateizmus, kétkedés, negatív hozzáállás, programozott gondolatok és lelki fájdalmak formájában összesűrűsödött energiák gátolják azt, hogy a képességeink kiteljesedjenek. Ezeket a blokkokat úgy számoljuk fel, hogy megkérjük a világegyetemet, hozzon létre olyan élményeket a számunkra, amelyek megnyitják az elménket.

Amikor az olvasást végezzük, azzal magunkat is gyógyítjuk. Az olvasás során energiát termelünk, megtörjük a rossz beidegződéseket és minden addiginál könnyebben és gyorsabban gyógyítjuk be saját magunk és mások lelki sebeit. Amikor valakinek olvasást csinálunk, akkor saját helyzetünket is tisztábban látjuk, mert automatikusan olyan embereket vonzunk magunkhoz, akik saját sorsunk tükrei.

A kurzus tehát abban is segít, hogy mi magunk egy változáson menjünk keresztül, hiszen a tisztánlátói képességeink fejlesztésével teljesen szokatlan módon mi magunk is erősödhetünk. Ez alatt azt értem, hogy lelki erőt nyerhetünk általa és képesek leszünk uralkodni magunkon. A növekvő belső erőnk és a magabiztosság hatására a tisztánlátói képességeink fejlődése a tanulás egy magasabb formáit nyitja meg előttünk. Könnyebben meg tudjuk különböztetni a fikciót, az igazságtól. A tisztánlátás olyan kreatív energiák és ötletek előcsalogatására is használható, amelyek nagyban segítik a teremtő folyamatokat és a művészi törekvéseket.

Miért hasznos a tisztánlátás?
A tisztánlátó rögtön azonosítani tudja a hozzáforduló legfontosabb kérdéseit: rejtett motivációkat, vágyakat, álmokat és félelmeket tud feltárni. Átlát a legmeggyőzőbb személyiségen is, még a legfélrevezetőbb álarc mögött is felismeri az igazi arcot. A tisztánlátó a lelket látja. Azok, akiknek fogalmuk sincs a lélek létezéséről, gyakran szenvednek depresszióban, vagy reményvesztettnek érzik magukat, az életük gyakran félelemmel teli. Ahhoz, hogy gyarapodjunk, a lelkünket is ápolnunk kell, méghozzá úgy, hogy felismerjük és elfogadjuk a létezését. Amikor tisztánlátóvá válunk a hétköznapokban is, gyakran éri azt a környezetünk, hogy valóban „látjuk” őket: felismerjük, megértjük és elismerjük az igaz énünket.

A tisztánlátás tévútjai
Ne használjuk arra ezt a csodálatos módszert, hogy a spirituális egónkat növeljük, ne használjuk arra, hogy meg akarjuk mondani mindenkinek, hogyan élje az életét. Ne használjuk arra, hogy folyamatosan a jövőt fürkésszük. Legyünk alázatosak és segítőkészek, így sosem apad el az információ és folyamatos marad a kapcsolat az Univerzummal.

Fizetési feltételek:
Minden hónap egységesen 25 000 Ft-ba kerül (tehát a 3 alkalom együtt), ezt minden hónap első alkalmával kell rendezni. Az ár magában foglalja az összes tananyagot és cd-t, amit nem egyszerre, hanem sorban, ahogyan haladunk, úgy fogok átadni.

Jelentkezéskor az előleg befizetésével (10.000.- Ft) válik biztossá a helyed a csoportban, ami az első hónap díjából levonásra kerül, tehát szeptemberben 15.000.- Ft-ot kell majd befizetni a hónapra.


Helyszín: Alory Stúdió

Időpontok 2017-2018/ Péntekenként 17.00.-19.30.
1.hónap (október): 6., 13., 20.
2.hónap (november): 10., 17., 24.
3.hónap (december): 8., 15., 22.
4.hónap (január): 12., 19., 26.
5.hónap (február): 9., 16., 23.
6.hónap (március): 9., 16., 23.
7.hónap (április): 13., 20., 27.


Az időpont változtatás jogát fenn tartom.
Kérd emailben a bővebb tájékoztatót és tematikát a képzésről.

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss

+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com
A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.


Hírlevél